Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Βάζουν χέρι στους Δήμους...(Τώρα το καταλάβαμε;)


...Πρόκειται για τα προγράμματα που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου, από την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου πριν από ένα χρόνο και εποπτεύονται από τον Γερμανό υφυπουργό και στενό συνεργάτη της Μέρκελ, Γοακίμ Φούχτελ.Ποια όμως είναι αυτά τα προγράμματα και τι ακριβώς αφορούν;

- Ένα από τα projects που τρέχουν αφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα το αποτέλεσμα που μπορεί να αποδώσει η μόχλευση της ακίνητης περιουσίας των Δήμων, με Συμπράξεις Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, για παράδειγμα

- με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων στις στέγες κτιρίων που αποτελούν δημοτική περιουσία (μόνο οι δήμοι έχουν στην ιδιοκτησία τους 15.000 σχολεία).

= 15.000 x 200kw=3gw πανελ και Γερμανικα συστηματα !=δουλειες και κερδη Γερμανια !

Παράλληλα, προβλέπεται να παρασχεθεί στους Δήμους με την συνδρομή των Γερμανών η τεχνογνωσία για τον εξορθολογισμό των οικονομικών τους και για τον =εκσυγχρονισμό των κοινωνικών τους δικτύων.

= Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ !! ΚΑΙ ΤΩΝ 7 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ !

Σύμφωνα με την εικόνα που έχει το υπουργείο Εσωτερικών, το 50% των δήμων και πολλές περιφέρειες ενδιαφέρονται για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, ενώ έχει συμφωνηθεί και πιλοτική εφαρμογή καινοτόμων δράσεων σε δήμους που θα προσφερθούν εθελοντικά να εφαρμόσουν προγράμματα σε τομείς όπως π.χ. η ανακύκλωση απορριμμάτων ή η ενέργεια.

http://www.olympia.gr/, 23/11/2013 >>>"EIN REICH – EIN VOLK – EIN EURO"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου