Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ , ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ...

 

Στις 8 Οκτωβρίου ο Αεικίνητος Δήμαρχος Χαλανδρίου, με "απόφασή του" "έθεσε σε αργία"και παρέπεμψε στο πειθαρχικό συμβούλιο τον επιβλέποντα μηχανικό του έργου καθαρισμού του καταυλισμού των ΡΟΜΑ.

 Στις 9 Οκτωβρίου σας δώσαμε την είδηση σε αυτή εδώ την ανάρτηση (κάντε κλικ). 

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ! ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο Β. ΧΑNΤΖΟΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ του Αεικίνητου Δημάρχου Χαλανδρίου δεν αναρτήθηκε ΠΟΤΕ στην Διαύγεια - όπως μπορείτε να διαπιστώσετε αν μπείτε και κάνετε μια μικρή έρευνα στις αποφάσεις Κουράση τον Οκτώβριο.

 ΓΙΑΤΙ;

 ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

Εκτός από την Πλατεία και άλλοι "γραφιάδες" (Πανταζής, Νόμπελης) έχουν αναφερθεί στην άσκηση ποινικής δίωξης σε 8 στελέχη του δήμου 6 αιρετά και 2 υπηρεσιακά στελέχη, εκ των οποίων ο ένας συνταξιούχος και σε ΑΡΓΙΑ υπαλλήλου.

Όμως είναι σε ΑΡΓΙΑ;

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ Ο ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - όπως είπαν τότε, αλλά και όπως ο νόμος ορίζει (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΑΡΘΡΟ 104 (http://edu.klimaka.gr/nomothesia/kathhkontologio/2066-peitharxiko-dikaio-dhmosiwn-ypallhlwn.html) για εν ενεργεία υπάλληλο για τον οποίο "υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για άτακτη διαχείριση, η οποία στηρίζεται σε έκθεση της προϊσταμένης αρχής ή του αρμόδιου επιθεωρητή"- ο υπάλληλος που βεβαίωσε τον πίνακα εργασιών του έργου και για τον οποίο πίνακα εργασιών ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ - όχι εμείς - έχουν βεβαιώσει σωρεία ανακριβειών που βρίσκονται υπό τον έλεγχο της δικαιοσύνης;

Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

ΠΛΑΤΕΙΑ SPEAKING!

Αφού ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ τα ΜΜΕ - και εμάς - έκαναν μια από τις γνωστές γραφειοκρατικές - πώς να το θέσω τώρα κομψά - "ψιλομετατροπές" άλλαξαν την "αργία" σε "διαθεσιμότητα" για να παίρνει ο κολλητός το 75% του μισθού (σε αργία δεν παίρνει φράγκο μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση και αν αθωωθεί, όπως του ευχόμαστε, διότι εμείς δεν τα βάζουμε με αυτόν, όπως θέλει να πιστεύει και σκασίλα μας, επιστρέφει στην δουλειά του) αλλά ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και τις απίστευτης πολιτικής χυδαιότητας, μεθοδεύσεις του.

ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΝ ΕΚΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ!

 Αλλά τα άλλα .... από βδομάδα γιατί θέλουμε κλικάκια.


ΥΓ 1: Ο Άρης έγραψε ότι δεν υπάρχει υπηρεσιακός που να υπογράφει το έργο κατι που είναι ανακριβές, αφού ΒΕΒΑΙΩΣ έχει υπογράψει υπηρεσιακός.
Προφανώς αναφέρεται στο γεγονός ότι αντί να θεωρηθούν οι επιμετρήσεις του επιβλέποντος από τον διευθυντή ΤΥ θεωρήθηκαν από τον αντιδήμαρχο ΤΥ.
Αυτό όμως δεν σημαίνει επί της ουσίας ΤΙΠΟΤΑ. 


 ΥΓ 2: ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!

  ΥΓ3: ΟΣΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (στο ταμείο ή το λογιστήριο).
Αρκετά το κολπάκι "ΑΛΛΟΣ ΜΑΜΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ - ΑΣΧΕΤΟ.

ΣΕ ΛΙΓΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου