Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΧΑΡΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ - ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙBΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


Για την υπόθεση της σύλληψης Τομπούλογλου τα έχετε ακούσει και διαβάσει όλα.

Δεν θα καθόμουν να γράφω χριστουγεννιάτικα, αν έβλεπα να αναφέρεται επαρκώς στο "έγκυρο" ρεπορτάζ των "σοβαρών" μέσων, μια μικρή λεπτομέρεια που προσωπικά θεωρώ κρισιμότατη:

Ο κος Τομπούλογλου, γνήσιος εκφραστής της λαϊκίστικης, καθεστωτικής, υποκριτικής αλλά και ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΗΣ από τους περισσότερους  χρισμένους, αντίληψης περί μικρού, σεμνού και ταπεινού δημοσίου, το οποίο παριστάνουν οι ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ (να τους κοροϊδέψουμε τους Χωριαταρέους), ότι υπηρετούν "ανιδιοτελώς" ενώ το ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ και το ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΝΟΥΝ, με ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ παραλείψεις και πράξεις τους με αντάλλαγμα την πολυπόθητη μίζα, όταν έγινε που λες,  ΠΡΟΕΔΡΑΣ απαρνήθηκε την ΝΟΜΙΜΗ (και φορολογούμενη) ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ίνα αναδείξει - λέγω - την προσωπική του ανιδιοτέλεια, με την οποία έχει πορευτεί χρόνια τώρα στον πολιτικό του βίο.

Δεν παίρνει λεφτά από το δημόσιο ο Χάρης και οι Χάρηδες! (άσπρα, καθαρά λεφτά ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ για να σε κοροϊδεύει αναγνώστη μου και να σε ψαρώνει).

Ήταν όμως λέει και ΙΣΟΒΙΟ μέλος του Δ.Σ. του Παίδων ο Χάρης! 
ΙΣΟΒΙΟ;
 Πώς δηλαδή;
Πώς ισόβιο; 
Ο Πατριάρχης  Φιλαδελφείας ήτο ο Χάρης για να είναι ισόβιος; 

Και ποιος διάολος τον χειροτόνησε;

Τα άκουσα από την Κάτια Μακρή στο REAL FM την Τρίτη (μη νομίζετε δηλαδή ότι παρακολουθούσα πριν τι κάνει ο Τομπούλογλου στην ζωή του, μη μας βγει και κανένα όνομα, τώρα στην δεύτερη εφηβία).

Αυτή η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, αυτή η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ με την "αμισθία", που προβάλλεται κατά πώς βολεύει κάθε φορά πολιτικά κάθε καθεστωτικό βλαχοπαράγοντα που καταγγέλλει όταν τον βολεύει ως "σκάνδαλο", τις ΝΟΜΙΜΕΣ, προβλεπόμενες αποζημιώσεις στις μετακλητές θέσεις διοίκησης ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ, αφού στρέφεται ευθέως εναντίον της  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ και κυρίως όσων πολιτών ζουν από την εργασία τους από την οποία κλέβουν χρόνο για να αφιερώσουν στα κοινά.

Καθιστώντας έτσι, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ,  από δύσκολη έως αδύνατη την διεκδίκηση της εξουσίας από τους καθεστωτικούς, εμποδίζοντας την συμμετοχή αυτών που λέμε όλοι στους καφενέδες ότι χρειαζόμαστε ως κοινωνία και πρέπει να μπουν στα κοινά:
 ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΗΜΑ και εκτός κομμάτων.

Το ύψος αυτών  των αμοιβών είναι άλλης τάξης θέμα, ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ και ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΎΝ, και παράλληλα πρέπει να είναι τέτοιες ώστε να επιβάλλουν  να ΚΟΒΟΝΤΑΙ (επιδέξιοι) ΚΩΛΟΙ σε τέτοιες περιπτώσεις εκβιασμών, μίζας και διαφθοράς.

Διότι ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ, ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΙΣΘΟΙ, ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ αναγνώστη μου. Αυτό ελπίζω πλέον να το έχεις αντιληφθεί.

ΟΙ ΜΙΖΕΣ, Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Η "ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΖΟΥΣΑΣ ΘΕΣΗΣ" ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΝΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥΔΩΝ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ. 

ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ, μου λέει υψηλόβαθμος φίλος ότι έχουν βγει από την χώρα! ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ! Και τον εμπιστεύομαι, δεν είναι καραγκιόζης και ξέρει.
Με το 10% μόνο εξοφλείται το δημόσιο χρέος, μαζί με τα χρέη των τραπεζών!

Ποιοι το έκαναν αυτό αναγνώστη μου;

 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΟΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ!

Όσοι  ΛΑΪΚΙΖΟΥΝ, σπεκουλάρουν και λασπολογούν με τις προβλεπόμενες αμοιβές - αν δεν είναι ηλίθιοι και ΦΑΣΙΣΤΕΣ - είναι ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ αναγνώστη μου - πίστεψέ με.

 ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ  που απλώς φτιάχνουν  με ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ αλά αμισθίας Τομπούλογλου, το άλλοθι τους,  για να δυσχεραίνουν την συμμετοχή, την ενεργοποίηση, καθαρών πολιτών στα κοινά, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ και όχι ΙΣΟΒΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, για να διατηρούν τις καρέκλες τους αλλά και για να διευκολύνουν την   ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ:  

ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ!

Το παράδειγμα της αμισθίας Τομπούλογλου ας οδηγήσει όσους ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ, έχουν μπερδευτεί από τα καθεστωτικά παπαγαλάκια και  επιτίθενται στο ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, - που πρέπει να είναι βεβαίως ΛΟΓΙΚΟ - να το ξανασκεφτούν και να συνδράμουν όσους στρέφουν τα πυρά τους ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, το κόστος της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

Και αυτοί πάλι είναι δύο λογιών: Αυτοί που μαζί με την διαφθορά πυροβολούν και την δημοκρατία και αυτοί που θεωρούν την διαφθορά την ασθένεια που αν δεν θεραπευτεί θα οδηγήσει την βαριά τραυματισμένη δημοκρατία στον τάφο και ΘΑ ΔΙKAΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Στο Χαλάνδρι αυτή η παπάτζα περί αμισθίας έχει βαθιά ιστορία,  έχει εισαχθεί και επικυριαρχήσει στην τοπική πολιτική ζωή από συγκεκριμένο αυτοδιοικητικό κέντρο,  χρόνια πολλά τώρα ....

...αλλά ας μην στεναχωρήσω κανένα επώνυμα, μέρα που είναι.

Άλλωστε αυτά πλέον είναι γνωστά.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου