Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Φτηνό τέχνασμα η μεταφορά των αυτοδιοικητικών εκλογών μία εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές



Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η ανακοίνωση της διεξαγωγής του α” γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών μία εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές, μετά και τη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη ο οποίος γνωστοποίησε το πρωί, μιλώντας στο Mega, ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 18 και 25 Μαΐου.

Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου:

«Η κυβέρνηση μέσα στον πανικό της και με στόχο τη φαλκίδευση της θέλησης του λαού παίζει με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών καθώς μεταφέρει τις αυτοδιοικητικές εκλογές μία εβδομάδα νωρίτερα από τις ευρωεκλογές παρερμηνεύοντας το νόμο», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου. Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «δεν πρόκειται παρά για ένα πολύ φτηνό τέχνασμα μπροστά στο φόβο της εκλογικής τους ήττας στις ευρωεκλογές, το οποίο δεν θέλουν να φέρουν στην πλάτη ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «άλλη μία θεσμική εκτροπή της κυβέρνησης, η οποία ελπίζει και επενδύει στην αποχή, καθώς στο ενδεχόμενο σε διάφορους δήμους και περιφέρειες να έχει λήξει το αποτέλεσμα από τον πρώτο γύρο πολλοί πολίτες, δεν θα πάνε να ξαναψηφίσουν».

«Είναι σίγουρο ότι θα κάνουν το παν για να μειώσουν το πολιτικό μήνυμα των ευρωεκλογών, το οποίο όμως θα είναι ένα ηχηρό χαστούκι για τις δυνάμεις του μνημονίου», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου