Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Θα προστατευτούν τα Ιατρεία του ΕΟΠΥΥ Χαλανδρίου



Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΠ ΕΟΠΥΥ Γιάννης Χρονόπουλος μίλησε στην Πλατεία για τα Πολυιατρεία του Χαλανδρίου, αλλά και για τον αγώνα που δίνει συνολικά η ομοσπονδία κόντρα στις μεθοδεύσεις και τα θέλω του Άδωνι Γεωργιάδη.

Στην τοποθέτηση του ο αντιπρόεδρος του ΣΕΠ ΕΟΠΥΥ ξεκίνησε με το θέμα των πολυιατρείων του δήμου μας: 
«Γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο ΕΟΠΥΥ Χαλανδρίου. Εμείς αν και λειτουργούμε συνολικά ως ομοσπονδία θα κάνουμε τα πάντα για να προστατέψουμε τα Ιατρεία του ΕΟΠΥΥ Χαλανδρίου.  Στο Χαλάνδρι τα Ιατρεία του ΕΟΠΥΥ τα επισκέπτεται καθημερινά πολύς κόσμος και εξυπηρετείται, γι] αυτούς αγωνιζόμαστε. Κλείσιμο των Ιατρείων όχι μόνο στο Χαλάνδρι, αλλά και σε όλη την χώρα συνιστά καθαρά εγκληματική ενέργεια». 

Στην συνέχεια τοποθετήθηκε για τον αγώνα που συνεχίζεται, αλλά και για ότι δεν φοβίζουν κανέναν οι τοποθετήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη: 
«Ο αγώνας μας για την υγεία συνεχίζεται. Μορατόριουμ και παύση των κινητοποιήσεων, με τις λέξεις κινητικότητα και διαθεσιμότητα που είναι συνώνυμα της απόλυσης δεν μπορεί να γίνει. Όσο για τα άλλα μέτρα που διαμηνύει σε όλους τους τόνους, ότι θα πάρει θέλουμε να του πούμε ότι η συνέχεια των κινητοποιήσεων είναι θέληση όλων των γιατρών. Δεν οδηγήσαμε εμείς τα πράγματα σε αυτό το σημείο όλοι έχουν δικαίωμα στην Υγεία ο αγώνας συνεχίζεται».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΠΥΡΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου