Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

"ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ" .... ΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ! ΣΚΙΑΧΤΗΚΑΜΕ ....

"Γιατί δεν ΄γράφεις ονόματα, φοβάσαι;"

Την έχω βαρεθεί αυτή την παπάτζα από πονηράκηδες που ψάχνουν να βρουν τι να πουν ενάντια στην Πλατεία αλλά είμαστε μπροστά σε μια αναμέτρηση και ΤΙΠΟΤΑ δεν θα πέφτει κάτω, ώστε οι δημότες να λάβουν τις αποφάσεις τους με όλα τα στοιχεία που υπάρχουν

Αυτό άκουσα και για τους αντιπολιτευόμενους που έκαναν απαρτία στον Κουράση για να περάσει τον προϋπολογισμό από το Δημοτικό Συμβούλιο με 14 ψήφους στους 41, δηλαδή ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ 50% +1.

Η απαρτία έγινε γιατί στους 14 παρόντες δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας προστέθηκαν 7 σύμβουλοι της αντιπολίτευσης για να φτάσει η συνεδρίαση στον αριθμό των 21 παρόντων στους 41.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΚΟΥΣΕ ΕΝΑΣ (1 - JEDEN - ΟΝΕ - EINS - UNO - UN),

μόνο ένας εξ αυτών, να έλεγε ότι δεν συμμετέχει στο Δ.Σ. χωρίς την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ απαρτία από την πλειοψηφία και να έθετε το θέμα της ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ του νόμου περί συνεδρίασης της επιτροπής διαβούλευσης, για την συζήτηση του προϋπολογισμού με τους φορείς της πόλης και η συνεδρίαση δεν θα είχε πραγματοποιηθεί και η διοίκηση θα είχε αναγκαστεί να συμμορφωθεί με το νόμο.

ΕΠΑΝΑΛΑΝΒΑΝΩ: ΕΝΑΣ!

Όμως η γνωστή γαλαζοπρασινοκόκκινη παρέα της Κουρασικής Αριστεράς - Κεντροαριστεράς έκανε πάλι την δουλειά της.

Την δουλειά που σχεδιάζει να κάνει και στις δημοτικές εκλογές κατά πως φαίνεται και επιχειρούν παντού να μπλοκάρουν τις εξελίξεις για την συγκρότηση εναλλακτικής πρότασης διοίκησης του δήμου.

(ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ)

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΙ (κυριολεκτικά) ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ - από εκεί πήραμε και εμείς αυτή τη σελίδα - όπου μπορείτε να δείτε ποιοι ήταν και ποιοι δεν ήταν στο συμβούλιο.


Το Χαλάνδρι χρειάζεται

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

για ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ!

Και σε αυτή την προοπτική δεν χωράνε αποκλεισμοί όσων πραγματικά  πιστεύουν στην ανάγκη και θέλουν να συμβάλλουν γιατί η μάχη δεν είναι προσωπική καμιάς παρέας και κανενός κόμματος. Είναι για το αύριο ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας, αφορά 75000 Χαλανδραίους.

Σε αυτή την προοπτική δεν χωράνε ΜΟΝΟ οι λιπόψυχοι γιατί η μάχη είναι σκληρή, πολιτικοί σιγουρατζήδες και νταραβεριστές και κυρίως τα πολιτικοϊδεολογικά ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου