Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Εκατοντάδες Γονείς και παιδιά στην κοπή της πίτας του Συλλόγου του 6-7-9 Νηπιαγωγείου


Η μαζική και πρωτοφανή συμμετοχή εκατοντάδων Χαλανδραίων στην κοπή της πίτας επιβεβαιώνει την στήριξη προς τα έργα που προωθεί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6-7-9 Νηπιαγωγείου και συγκεκριμένα την κατασκευή στεγάστρου (για να μην βρέχονται τα μικρά παιδιά όταν πάνε τουαλέτα), ξεχωριστού χώρου προαύλησης για τα νήπια ( για λόγους ασφαλείας), και τουαλέτες για ευνόητους λόγους.

Ο Σύλλογος έχει προβεί σε μια σειρά ενεργειών και συγκεκριμένα

Ενημέρωση προς όλους – γονείς – καταστήματα – κάτοικους Κάτω Χαλανδρίου - Ένωση Γονέων ( ο κύριος Λέρτας - και τον ευχαριστούμε - προσφέρθηκε να στηρίξει τα αιτήματα του Συλλόγου στα διάφορα συμβούλια!!!)

Επαφές με κατασκευαστικές εταιρίες – αρκετές υποσχέθηκαν να βοηθήσουν έμπρακτα!!!

Αιτήσεις προς τον Δήμο

Λαχειοφόρο Αγορά ( που στέφτηκε με τεράστια επιτυχία χάρη στην βοήθεια των καταστηματαρχων που κατάλαβαν την αναγκαιότητα των έργων και πρόσφεραν πάνω από 200 δώρα !!!
Οι γονείς και ειδικά οι νηπιαγωγοί στήριξαν με όλες τις δυνάμεις τους την προσπάθεια μας.)

Στείλαμε ευχαριστήρια επιστολή προς όσους πρόσφεραν στην ιστοσελίδα του κυρίου Νταβία (ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα μας δημοσίευσης και προσφέρθηκε να δημοσιεύσει και τα μελλοντικά άρθρα μας σχετικά με το θέμα – το εκτιμούμε ιδιαίτερα).
Προώθηση των έργων και των θέσεων μας μέσω του internet. Εμείς θεωρούμε ότι η ενημέρωση των συμπολιτών μας είναι σημαντική.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είναι έμπρακτα δίπλα στο νηπιαγωγείο από την πρώτη στιγμή ( πχ άμεση αντικατάσταση του χαλασμένου υπολογιστή του νηπιαγωγείου με την βοήθεια του κυρίου Μακρή) και χαίρει άριστη συνεργασία με τις νηπιαγωγούς και τους γονείς (πολλοί εκ των οποίων έφεραν διάφορα εδέσματα δημιουργώντας μια συγκινητική οικογενειακή ατμόσφαιρα)

Το σχολείο είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας και η προσπάθεια είναι ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ και το αποδείξαμε σήμερα όλοι μαζί με τον καλύτερο τρόπο.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά
Η Πρόεδρος
Άννα Καραμανλή


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Αυτό μας έλειπε κα Καραμανλή να μην συμβάλλουμε αυτό το λίγο που μπορούμε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνετε. Να μην δυστάσσετε να δημοσιεύετε ό,τι θέλετε στην ΠΛΑΤΕΙΑ και εσείς και όλοι οι σύλλογοι (και οι πραγματικά μη κερδοσκοπικοί φορείς)  του Χαλανδρίου που θέλουν. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Ήταν πολύ όμορφα στην γιορτή σας και ενημερωθήκαμε σε βάθος για τα θέματα του σχολείου από τον προθυμότατο κο Μακρή που ανέλαβε την ξενάγησή μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου