Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Η ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ




Χαλάνδρι  6/2/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η διοίκηση του δήμου Χαλανδρίου συντεταγμένη πλήρως με την ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης συγκαλεί σήμερα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, για την προκήρυξη θέσεων εκτάκτου προσωπικού. Λίγες εβδομάδες  πριν τις εκλογές επιχειρείται για άλλη μια φορά η δημιουργία στρατιάς, πολιτικά ομήρων εργαζομένων στους δήμους, για ένα κομμάτι ψωμί και με ημερομηνία λήξης.
Από τους δήμους έχουν απολυθεί εργαζόμενοι που είχαν προσληφθεί με διαδικασίες ΑΣΕΠ και με βάση τις εξαγγελίες της κυβέρνησης, είναι ορατός ο κίνδυνος ότι θα απολυθούν και άλλοι, με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση και την διάλυση υπηρεσιών προς τους δημότες που αυτοί έχουν πληρώσει και συνεχίζουν να πληρώνουν.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το σπάσιμο των εργασιακών σχέσεων ξεκίνησε από τους Δήμους εδώ και χρόνια και μάλιστα το συνυπέγραφαν όλοι οι εκπρόσωποι των κόμματων ΝΔ / ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.
Καταγγέλλουμε τη στάση της διοίκησης του δήμου αλλά και των παρατάξεων που βοηθούν στην εκμετάλλευση των συμπολιτών μας
Καλούμε  όλους τους εργαζόμενους και τους ανέργους να παλέψουν για μόνιμη και σταθερή εργασία με κατοχυρωμένα εργασιακά δικαιώματα.
Αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα και την αγωνία για εξεύρεση μιας θέσης εργασίας, έστω και προσωρινής. Όμως ακόμα και αυτοί που θα προσληφθούν, δεν πρέπει να νομιμοποιήσουν στην συνείδηση τους αυτή την πολιτική ομηρία που υφίστανται.
Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν συναινεί στην εξαπάτηση των ανέργων. Αγωνίζεται με όλες της τις δυνάμεις για εργασία σταθερή με αξιοπρεπή μισθό και εξασφαλισμένα εργασιακά δικαιώματα.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Καρατζά Λούλα
Αναστασιάδης Πέτρος

Μπράτιμου Στέλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου