Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΡΕΖΟΥΜΕ 2 : ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Στην ηλεκτρονική  ψηφοφορία για το δημαρχείο η θέση σας ήταν ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ.

Διαβάζετε Πλατεία, δεν είστε μπαμπουίνοι, άρα καταλαβαίνετε ότι σοβαρή αναδιάρθρωση των οικονομικών του δήμου, σοβαρή οργάνωση της υπηρεσίας και βελτίωση της εξυπηρέτησής σας χωρίς την ανέγερση της ΜΟΝΙΜΗΣ στέγης του δήμου δεν μπορεί αν γίνει.

Δεν είστε επίσης μπαμπουίνοι να πιστέψετε ότι δεν υπάρχουν λεφτά για την ανέγερσή του δημαρχείου, όταν δίνονται πάνω από 400 χιλιάρικα τον χρόνο σε μισθώματα, όπως λένε όσοι δεν προβάλλουν και δεν ιεραρχούν το θέμα ψηλά στην ατζέντα τους.

Ακούσαμε τρεις υποψηφίους δημάρχους στην τηλεόραση:

Ο Δήμαρχος Γ. Κουράσης είπε στο ΚΟΝΤΡΑ ότι το δημαρχείο πρέπει να γίνει. Το είχαν πει και το 2010. Το είχαν πει και το 2006 - πρόεδρος του Δ.Σ. ήταν, μην ξεχνιόμαστε - και είχαν βάλει και μια μεγάλη αφίσα μέσα στο δημοτικό πάρκινκ που έλεγε εδώ θα γίνει το δημαρχείο για το οποίο πάλεψαν ο Παττακός, ο Νταβίας και ο Ζαφειρόπουλος, αναγνωρίζοντας την μεγάλη δουλειά που βρήκαν έτοιμη - το απαλλοτριωμένο οικόπεδο και τις μελέτες μετά από αρχιτεκτονικό διαγωνισμό.

Ο Γιάννης Λαδόπουλος όμως είπε εδώ την αλήθεια, μιλώντας στην εκπομπή του στελέχους του ΛΑΟΣ Γ. Αϊβαλιώτη!
Και αυτή η αλήθεια διατυπώθηκε για πολύ συγκεκριμένους λόγους, δεν έκανε ξαφνικά ορό της αλήθειας ο Γιάννης και το ξεφούρνισε.
Δεν ήταν ποτέ προτεραιότητά τους το δημαρχείο γιατί προτεραιότητά τους είναι η εξυπηρέτηση ισχυρών πολιτικών φίλων που κρύβονται πίσω από τις μισθώσεις.
Ανέγερση Δημαρχείου σημαίνει να ξενοικιαστεί το κτίριο που στεγάζει την τεχνική υπηρεσία. Ξέρετε ποιανού ήταν, ποιανού είναι, ποιος εισπράττει τα νοίκια; Για ψάξτε το. Αριστερά μπαίνοντας θα το βρείτε.

Πρέπει επίσης να ξενοικιαστεί το κτίριο του κεντρικού δημαρχείου.
Ξέρετε ΠΟΙΑΝΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ είναι;
Είναι δύο οι συνέταιροι, λέει το πουλάκι.
Ένας βαρβάτος ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, κεντρικό πολιτικό στέλεχος της ΝΔ και ένας ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ - ΠΟΛΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝ (συνεταιράκια), με συγγενή μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ, προφυλακισμένο για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Είπατε τίποτα;

Και κάτι ακόμα.

Πρέπει να φύγει και ο επιχειρηματίας του δημοτικού πάρκινκ για να ξεκινήσουν εργασίες.
Ένας πολύ καλός και αξιόπιστος συνεργάτης του δήμου, που όμως ΟΥΔΕΙΣ του δεσμεύτηκε ότι θα είναι εκεί ΑΙΩΝΙΑ.
Μίσθωσε τον χώρο από την ΦΛΥΑ (δεν του εκχωρήθηκε κύριοι λασπολόγοι) για συγκεκριμένο χρόνο που θα έληγε όταν εκδοθεί η άδεια οικοδομής
Και αφού δεν είναι "προτεραιότητα" η ανέγερση του δημαρχείου (για τους άλλους) συνεχίζει να κάνει την δουλειά του. (Και βέβαια αυτός καλά κάνει).

Καταλάβατε γιατί ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ και τι προστατεύουν με αντάλλαγμα την κατανομή χρισμάτων;

Θα μου πεις υπάρχει τίποτα παράνομο σε αυτά;

ΟΧΙ.

Αλλά αυτή είναι η διαφορά μας.

ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ξέρουμε ότι αυτά τα θέματα λύνονται ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Με την δική σου εντολή, αν την δώσεις εκεί που πρέπει.

Σε αντίθεση με όλους τους άλλους που παριστάνουν ότι ασχολούνται  να λύσουν τέτοια πολιτικά θέματα με νομικούς όρους και ομιλούν μόνο για "πιθανα" οικονομικά σκάνδαλα, που αδυνατούν να τα αποδείξουν ακόμα και όταν υπάρχουν και που αν - κατά λάθος - τα αποδείξουν και ελεχθούν αυτά από την δικαιοσύνη - βλέπε καθαρισμός καταυλισμού - για κάποιο ακατανόητο λόγο μετά προσπαθούν να συγκαλύψουν τους εμπλεκόμενους (π.χ. ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί ο νόμος για την διαθεσιμότητα σε υπάλληλο που του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακούργημα για το θέμα και είναι έξω με εγγύηση, αλλά εξακολουθεί να εργάζεται στον δήμο), αποδεικνύοντας σε κάθε αντικειμενικό παρατηρητή ότι οι καυγάδες τους είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟΙ και για πολιτική κατανάλωση μπαμπουίνων ψηφοφόρων.

ΤΟ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ,
 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ... ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΠΛΗΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Και βλέπετε ότι δεν γίνεται πρώτο θέμα, εκτός αν υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ.

Διότι είναι ΜΕΙΖΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ αναγνώστη μου,  να υπερασπίζονται κάποιοι τόσο απροκάλυπτα μια επιλογή τόσο αυταπόδεικτα κόντρα στο δημόσιο συμφέρον, επιμένοντας ότι δεν είναι προτεραιότητα η ανέγερση του δημαρχείου.

Κανείς άλλος δεν θα σου πει αναγνώστη μου ότι ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ότι τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες έκδοσης αδειών για το νέο δημαρχείο, αν τον επιλέξεις.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙΑΤΙ - ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΘΑΡΑ, και εκείνο το ακούν, ότι αν εκλεγούμε θα χάσουν  εκείνοι για να ωφεληθείς εσύ και ο δήμος.

Δεν γινεται δυστυχώς αλλιώς.


ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!

Ο Κουράσης θα  ξαναπεί προσχηματικά ότι ΘΑ κάνει (κάποτε) δημαρχείο.

Η άλλη αριστερά θα πετάει την μπάλα στην εξέδρα και θα αφήνει το θέμα εκτός ατζέντας.

Βάζω στοίχημα ότι αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ. Υπάρχει σοβαρός πολιτικός λόγος πλέον.

Ο Γ. Λαδόπουλος τοποθετήθηκε.

 Ο Ανδρεόπουλος κουκουρούκου - τι να πει τώρα, όταν οκτώ χρόνια δεν το έκανε ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ, ως όφειλε αλλά έκανε περαιώσεις και κυνήγαγε τους εργάτες στον δρόμο ενώ ο Νίκος Πανταζής ίσως σταθεροποιηθεί επιτέλους στην τελευταία του, σωστή του θέση.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ που υπερασπιζόμαστε, δεσμευόμαστε, φωνάζουμε, αγωνιζόμαστε σταθερά για να αποκτήσει η πόλη το δικό της δημαρχείο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.

Και δεν είναι καθόλου ευλογία στα γένια μας.

 ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Εσύ  θα αποφασίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου