Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Δήμος Χαλανδρίου : Νέα υπηρεσία: ΓΡΑΜΜΗ ΔΗΜΟΤΗ



Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, ο Δήμος Χαλανδρίου, αναβαθμίζοντας το τηλεφωνικό του κέντρο, εγκαινίασε ακόμα μία υπηρεσία για την εξυπηρέτηση των δημοτών του:
τη Γραμμή Δημότη – 213 20 23 800.

Ο Δήμος καταγράφει το αίτημά σας ή την αναφορά του προβλήματος, σας ενημερώνει σχετικά εντός 3 εργάσιμων ημερών και δρομολογεί τη λύση του.

Η Γραμμή Δημότη λειτουργεί καθημερινά κατά τις ώρες: 07:30 – 15:30.

πΟΤΑση

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:
Τώρα για να μην μας πει πάλι ότι τον λασπώνουμε και είμαστε κακόπιστοι θα πρέπει να πούμε μπράβο, διότι  είναι καλό πράγμα σε ένα δήμο να υπάρχει γραμμή δημότη, ειδικά σε έναν δήμο - καφενείο που αν σηκώσουν από την άλλη μεριά το τηλέφωνο - αν μπεις στο internet βρεις το τηλέφωνο μερικών υπηρεσιών και καλέσεις - καταλήγεις να νομίζεις ότι έπιασες το τζόκερ.

Πες μου όμως τώρα αναγνώστη μου: 
Είναι άδικη κριτική, γκρίνια, λάσπωμα κλπ να επισημάνουμε ότι:

1. Αυτή η γραμμή έπρεπε να υπάρχει εδώ και χρόνια, ότι στους περισσότερους δήμους υπάρχει - και μάλιστα με τετραψήφιο αριθμό (εδώ πάλι μισερά τα κάνουμε)  για να τον θυμούνται απ' έξω οι δημότες, όπου και να βρίσκονται.

2. Ότι το ωράριο αυτό είναι ελλειπέστατο αφού την έκτακτη, επείγουσα βοήθεια του δήμου, ο δημότης μπορεί να την χρειαστεί και .... το απόγευμα γι΄αυτό προβλέπονται βάρδιες επιφυλακής άλλωστε στις μάχιμες υπηρεσίες, (σκέψου ένα ατύχημα, μια έκτακτη πλημμύρα, μια φωτιά, έναν μόνο ηλικιωμένο που του συνέβη κάτι, για να πάμε στο επίπεδο ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ από αυτή του παντοκοροϊδείου) . 
Θα μου πεις το ωράριο.
Ε μπορεί διάολε ένας/μια πενταμηνίτης/ισσα (ας πούμε - κάθονται που κάθονται) να κάνει απογευματινή βάρδια στο τηλέφωνο μήπως σκάσει κάτι έκτακτο για να ενημερώσει τους δημαρχαίους και τους διευθυντάδες. (Ξέρω πάλι τρέλες λέω και δεν θα μας ψηφίσουν οι θιγόμενοι).

3. Ε, πες με κακό, πες με στημένο, πες με ό,τι θες - ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ  ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Δηλαδή αν είχαμε εκλογές κάθε έξι μήνες τονΑεικίνητο, μέχρι καλό δήμαρχο θα τον έλεγες.

Αλλά είναι και τα προηγούμενα τρία χρόνια και 10 μήνες και .... θυμόμαστε.

Πάντως αν θέλετε αξιοποιήστε και τις προτάσεις μας για να κάνετε την γραμμή καλύτερη για τους δημότες, έστω και τώρα, λίγο πριν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου