Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΟΤΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΓΩΓΟ. ΑΥΤΟ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΘΕΣΕΙΣ!

  • Nikos Gwgos Ενδιαφέρον άρθρο και πάντοτε έχουν ενδιαφέρον τα άρθρα της ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

    Προσωπικά ως επικεφαλής του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου


    καλώ τον οποιονδήποτε να έρθει να αναλάβει τη μπίζνα που 

    λέγεται ακαδημίες βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου που έχει 100 παιδιά και 40 

    ενήλικες (πλέον της γυναικείας ομάδας) για να δούμε πώς είναι όχι μόνο

    να εισπράττεις αλλά να καλύπτεις τα αιώνια κενά του ΔΗΜΟΥ αλλά και

    να πληρώνεις συνεχώς εγκαταστάσεις από εδώ και από εκεί για να στεγάσεις

    τις ομάδες σου, να κάνεις

    συντήρηση και έργα στο "τζάμπα" κατά τα άλλα δημοτικό γήπεδο

    (αν υπάρχει χώρος σαν γραφεία είναι με καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

    έξοδα).

    Επίσης σύλλογος αυτή τη στιγμή που έχει μόνο εισπράξεις από ακαδημίες,

    χωρίς οικονομικές υποχρεώσεις υπάρχει μόνο ένας και δε βρίσκεται ούτε

    στο "Ν. Πέρκιζας" ούτε στο "Μ. Παπαδάκης" ούτε στο ΑΚ Αποστολοπούλου.

    Σύλλογος με καθαρά κριτήρια μπίζνα είναι ο σύλλογος γυμναστικής στο

    "Ν. Πέρκιζας" όπου το όλο εγχείρημα είναι καθαρά βιοποριστικό.

    Και για το τέλος:

    Να μπούνε προχθές κριτήρια χρήσης των στεγασμένων χώρων από

    αθλητικά σωματεία.

    Τέλος, Αθλητικος-Οργανισμός Μεταμόρφωσης : απαγορεύει από πάντοτε

    περίπου την ύπαρξη παραπάνω του ενός αθλητικού σωματείου

    σε κάθε άθλημα και φύλο. Έτσι υπάρχει, μια γυναικεία ομάδα βόλεϊ,

    μια ανδρική ομάδα μπάσκετ, μια ανδρική ομάδα βόλεϊ, μια ομάδα

    γυμναστικής κλπ κλπ

    Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.
  • Αγγελος Νταβίας Καλημέρα Νίκο. Περιγράφεις ακριβώς την κατάσταση μπάχαλου και πλήρους αναρχίας. Γιατί να πληρώνεις - π.χ. για να χρησιμοποιείς ΑΛΛΕΣ αθλητικές εγκαταστάσεις - αλλά αρνείσαι να δώσεις έστω και ένα ευρώ στο δικό σου σπίτι;
  • Αγγελος Νταβίας Γιατί πρέπει να κάνεις επισκευές και συντήρηση έργα "τσάμπα"αντί να είναι ορατό και διάφανο στον δημότη ιδιοκτήτη του χώρο ότι ΔΙΚΑΙΩΣ έχεις απαιτήσεις από τον δήμο, αφού του πληρώνεις τα συμπεφωνημένα.
  • Αγγελος Νταβίας Μπίζνα είναι η γυμναστική λες. Αυτό λένε και κάποιοι άλλοι για τμήματα του Γυμναστικού, του ΠΑΚ κλπ. Είναι φαύλος κύκλος και ο τρόπος που το ένα σωματείο κατηγορεί τα άλλα δείχνει πράγματα, που ακόμα και αν δεν είναι αλήθεια δημιουργούν άσχημο κλίμα.
  • Αγγελος Νταβίας Τα σωματεία παίρνουν δημόσιο χρήμα, από επιχορηγήσεις και συνδρομές από τους πολίτες. Γνωρίζω ότι συμφωνείς ότι επιτέλους πρέπει με κάποιο τρόπο να βάλουν και ολίγη διαφάνεια στα οικονομικά τους για να μην λένε οι κακόπιστοι.
  • Αγγελος Νταβίας Το ζήτημα του ενός σωματείου σε κάθε άθλημα ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ. Αλλά κάποιος να μου πει πώς γίνεται, ειδικά αν υπάρχει η ιδιαιτερότητα την οποία αναδεικνύει το άρθρο και είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις.
  • Nikos Gwgos Άγγελε τα αθλητκά σωματεία ΔΕΝ ΛΑΝΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από επιχορηγήσεις είτε απ' το ΔΗΜΟ είτε απ' τις ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ τα τελευταία χρόνια. Επίσης, στα σωματεία έρχονται και ετεροδημότες.

    Απ' ό,τι ξέρω οι δημοτικές εγκαταστάσεις, και δη οι αθλητικές είναι δ
    ωρεάν για σωματεία με έδρα το Χαλάνδρι (και δεν ισχύει μόνο εδώ φυσικά αυτό). Δεν έχω πρόβλημα στο να πληρώνω αρκεί να έχω κατάλληλες υπηρεσίες. Και επίσης σε άλλες εγκαταστάσεις, υπάρχουν και τα ανταποδοτικά οφέλη π.χ. λόγω έλλειψης τεχνικής υπηρεσίας μπορώ να σου ζητηθεί αντί για λεφτά να κάνεις κάποια επισκευή γίνεται και αυτό.

    Με πολιτική βούληση γίνεται Άγγελε, σου έδωσα συγκεκριμένο παράδειγμα απ' το ΔΗΜΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, πιθανό να γίνεται και σε άλλο ΔΗΜΟ που είναι σε μέγεθος πιο κοντά απ' το ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να ρωτήσει πώς το κάνουν οι άνθρωποι εκεί.

    Απλά επειδή ξέρω ότι "ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ" κάνετε ρεπορτάζ και ψάχνετε τα θέματα δε μου αρέσει η γενίκευση κάποιων θεμάτων και για το συγκεκριμένο άρθρο ενώ έχει καλές προθέσεις, μάλλον έχει κάποια κενά στην πληροφόρησή του που μπορεί να δημιουργήσουν παρερμηνείες. 
  • Αγγελος Νταβίας ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑΜΕ.
  • Αγγελος Νταβίας Όμως Νίκο, οι Ομοσπονδίες δεν δίνουν φράγκο στα αγωνιστικά τμήματα; Αν είναι έτσι πρέπει να στρέψουμε όμως και προς τα εκεί τα βέλη μας. Δεν είναι δυνατόν να αναλάβει η αυτοδιοίκηση να αποκαταστήσει όλες τις περικοπές που κάνει η κεντρική εξουσία.
  • Αγγελος Νταβίας Και επίσης νομίζω ότι ανοικτόμυαλοι άνθρωποι - όπως ξέρεις ότι σε θεωρώ και εκτιμώ την άποψή σου - πρέπει να υπογραμμίζουν αυτό που λες: Δεν έχω πρόβλημα στο να πληρώνω αρκεί να έχω κατάλληλες υπηρεσίες. Διότι πού στην ευχή να βρεθούν και όλα αυτά τα λεφτά που χρειάζονται αφού οι από πάνω απλώς κόβουν και την ώρα που κόβουν προβάλλουν απαιτήσεις από τους δημαρχαίους. Κάπου εδώ βάλε και το ζήτημα του χαρίσματος του ΟΠΑΠ και το γλυκό έχει δέσει. Γι' αυτό πρέπει να αναζητήσουμε ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ για τον αθλητιισμό. Ελπίζω να συμφωνείς ότι η σημερινή κατάσταση .... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ. Δεν είναι βιώσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου