Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΙΩΑΝΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ


Γεννήθηκα, μεγάλωσα και μεγαλώνω στο Χαλάνδρι σε μια από τις μεγαλύτερες οικογένειες της περιοχής.
Σπούδασα οικονομικά στο ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ, τελείωσα το Ανοικτό Πανεπιστήμιο το τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών, Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό.
Εργάστηκα ως στέλεχος σε μεγάλη βιομηχανία, παράλληλα με δραστηριότητα που έχω έως σήμερα ως φωτογράφος με βραβεύσεις και αναρτήσεις σε διαγωνισμούς ανά την Ελλάδα.

Δεν έχω ασχοληθεί ξανά ενεργά με τα κοινά, μα με παρακίνησε η ανεξαρτησία του συνδυασμού του Αγγέλου Νταβία. Η κοινωνία μας σήμερα έχει άμεση ανάγκη από τις φρέσκιες ανεξάρτητες φωνές. Εγώ εύχομαι να γίνω μια από αυτές για το Χαλάνδρι μας.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:
Η διακοπή στην παρουσίαση των Χαλανδραίων που συναοφασίσαμε να παρέμβουμε στα δημοτικά θέματα διακόπηκε μερικές μέρες λόγω του φόρτου εργασίας που απαιτεί η κατάρτιση του ψηφοδελτίου, το οποίο καταθέσαμε εχθές στο Πρωτοδικείο Αθήνας.

Επανέρχομαστε σήμερα στις προυσιάσεις με ένα ακόμα βαρύ χαρτί της δημοτικής μας κίνησης, της Ιωάννας Βρεττού.
Δεν υπάρχει λόγος να παρουσιάσει κανείς την Ιωάννα, ούτε την οικογένειά της στο Χαλάνδρι αφού το όνομα της είναι ταυτισμένο με την πόλη και έρχεται από .... πολύ μακρυά πίσω.

Η Ιωάννα μπαίνει στην μάχη με συνείδηση και έχοντας διερευνήσει σε βάθος την ειλικρίνεια του μηνύματός μας.

 Και επιλέγει να ξεκαθαρίσει ότι αυτό που την έπεισε να είναι κοντά μας στην προσπάθεια είναι η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ του συνδυασμού, πάνω στην οποία η Ιωάννα επιμένει πολύ, όπως οι περισσότεροι συμπολίτες μας.

Ιωάννα σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου.
Δεν θα προδωθεί γιατί και εσύ, - είσαι κοντά μας για να το εγγυηθείς στον εαυτό σου, σε εμάς που συμπορευόμαστε και όλους τους συμπολίτες μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου