Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΑΡΧΙΣΑΜΕ! ΜΗΝΥΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΤ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Στο Αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου ΤΩΡΑ ο υπ. Δήμαρχος Ανδρεόπουλος μετά απο μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση Κουράση


Ο διάλογος για τα προβλήματα του Χαλανδρίου, ο διάλογος για τις λύσεις που έχουν επεξεργαστεί οι συνδυασμοί για να βελτιώσουν την ζωή του Χαλανδραίου, η αντιπαράθεση επί προγραμματικών θέσεων για την πόλη - βεβαίως δεν αφορά τους παραδοσιακούς παίκτες του τοπικού κατεστημένου, το  γαλαζοπράσινο κατεστημένο. ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ και ξέρουμε όλοι και τι είπαν και τι ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ.

Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ σκυλοκαυγάδων για να αποπροσανατολιστεί η τοπική κοινή γνώμη και να στρέψει την προσοχή της από τις ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ προγραμματικές τους θέσεις σε θέματα παραπολιτικής είναι παλιά, γνωστή και δοκιμασμένη καθεστωτική συνταγή.

Τον υποτιθέμενο καυγά των δύο όψεων του ίδιου ακριβώς  νομίσματος (Κουράση - Ανδρεόπουλου) προκάλεσε το διαφημιστικό έντυπο που κυκλοφορεί σε όλο το Χαλάνδρι με τον ψευδεπίγραφο τίτλο "εφημερίδα" (δεν είναι εφημερίδα έντυπο 17Χ25 τετρασέλιδο και δεν είναι ΕΝΘΕΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ένα έντυπο που δεν είναι ΜΕΣΑ σε εφημερίδα, αφού εφημερίδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΠΩΜΕΝΗ) ένα έντυπο το οποίο βγήκε με τον ψευδεπίγραφο τίτλο "εφημερίδα" για να κάνει το μοναδικό πράγμα που ξέρει να κάνει η συγκεκριμένη παράταξη:

ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ και να επιχειρήσει (ανεπιτυχώς και αδιαφόρως) να τους πλήξει προσωπικά. (ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΑΥΤΟ).

Ο Γιώργος Κουράσης τον μήνυσε για συκοφαντική διατύπωση (λεπτομέρειες ΕΔΩ) και έτσι βρήκαν μαλλιά να ξάνουν μέχρι τις εκλογές  - και να παρουσιάζονται ως αντιπαρατιθέμενοι - οι επί τρεισήμισι χρόνια συνέταιροι της διοίκησης ΑΝΔΡΕΑΣΗ, χωρίς να έχουν την υποχρέωση να μας πουν καμιά κουβέντα για το "τι θα γίνει φίλε μου με εμάς" τους απλούς χαλανδραίους πολίτες και τις ζωές μας.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΤΡΙΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ), ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΊΣΗΜΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, της ΦΙΛΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ  - ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ (όσο και να το παίζουν κινέζοι και ανεξάρτητοι).

Και τώρα πρέπει να σου παραστήσουν - και καλά - τους αντίπαλους για να  "τουμπάρουν τους Χωριαταραίους", να σε μπερδέψουν, να σου θολώσουν τα νερά ώστε να ψηφίσεις μία από τις 4 παρατάξεις του τοπικού γαλαζοπράσινου καθεστώτος και να μην φύγουν οι ψηφοφόροι κατά τους "ανεξέλεγκτους", αντιμνημονιακούς, αυτόνομους που ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και δεν αναπαράγουν το παρελθόν.

ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟ!

Και βέβαια αναγνώστη μου, άνθρωπος με κανονικό IQ είσαι, καταλαβαίνεις ότι αν είχαν οι καθεστωτικοί ουσιαστικές προγραμματικές διαφορές θα αντιπαρατίθεντο πάνω σε αυτές.

ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ  - 4 ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΑΡΑΤΆΞΕΙΣ - ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ: Αυτό των πολιτικών δυνάμεων που στήριξαν από το 2010 την υποδούλωση της χώρας και εφάρμοσαν και είναι δεσμευμένοι να εφαρμόσουν και στο μέλλον τις πολιτικές της TASK FORCE στον δήμο μας.

ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Η ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ, αν κάνεις το λάθος και τους επανεκλέξεις.

Γιατί ακόμα και αν είσαι από αυτούς που πιστεύει ότι το μνημόνιο λήγει (δηλαδή είσαι ψιλοχαζός), αν πιστεύεις ότι ακόμα και αν βγούμε στις αγορές θα φύγει η TASK FORCE ε τότε δεν είσαι ψιλοχαζός, είσαι ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ. (αλλά δεν θα διάβαζες Πλατεία αν ήσουν τέτοιος, αφορά μόνο κανένα περαστικό αυτό).

Πώς θα στο έπαιζαν τώρα διαφορετικοί και "σκληροί αντίπαλοι" ο ένας του άλλου αναγνώστη μου;

Ανέσυραν ΠΑΛΙ ένα γνωστό και υπαρκτό θέμα (για το οποίο βεβαίως στα έχουμε πει όλα με το νι και με το σίγμα από την ΠΛΑΤΕΙΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΤΑΝ, μπορείς να ψάξεις πίσω), αυτό του καταλογισμού που αφορά το έργο στον καταυλισμό των τσιγγάνων, που εκτελέστηκε το 2006, πληρώθηκε το 2007 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ Ο Σ. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ στην δημαρχιακή επιτροπή και είναι το μοναδικό θέμα πάνω στο οποίο χτίζουν σκυλοκαβγάδες 7 χρόνια τώρα.

Και με βάση ΑΥΤΟ ΚΑΙ  ΜΟΝΟ αυτό, θέλουν κάποιοι να σε κάνουν να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Το θέμα είναι βεβαίως σοβαρό, δεν το υποτιμάμε, αλλά είναι ήδη υπό την διερεύνηση της δικαιοσύνης. Είναι ΣΟΒΑΡΟ αλλά δεν είναι το ΜΟΝΟ, όπως θέλουν να σε κάνουν να πιστέψεις και να σκεφτείς πηγαίνοντας στην κάλπη.

Γιατί αν σκεφτείς και λίγο το αύριο της πόλης, το δικό σου, των παιδιών σου,  τις προτάσεις των συνδυασμών για την πόλη και την γνώση επί των θεμάτων, τότε αντικειμενικά θα καταλήξεις .....

ΣΤΟ



ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου