Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΣΠΥΡΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ



Γεννήθηκα (31/08/1984) μεγάλωσα και ζω στο Χαλάνδρι
.
Είμαι απόφοιτος του 14ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου και του 1ου Γυμνασίου και 1ου Ενιαίου Χαλανδρίου. Σπούδασα Δημοσιογραφία στο NEW YORK COLLEGE και έλαβα μέρος σε πολλά σεμινάρια σχετικά με το επάγγελμα του δημοσιογράφου.

Εργάστηκα από τον Σεπτέμβριο του 2003 μέχρι τον Νοέμβριο του 2008 στην εφημερίδα Derby Sports ως ρεπόρτερ όλων των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού.

Από τον Ιούνιο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2011 εργάστηκα σε διαφορετικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.

Τον Φεβρουάριο του 2012 μέχρι τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου ως μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πιο συγκεκριμένα του Γραφείου Τύπου του κινήματος εργάστηκα στην επικοινωνία, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει τις προσπάθειες μας, στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις εκείνης της περιόδου.

Τέλος από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι σήμερα είμαι μέλος της αθλητικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας www.flogasport.net

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου με τον συνδυασμό <<Χαλάνδρι για τους Πολίτες>>.

Πιστεύοντας στον Άγγελο Νταβία και στις θέσεις μας για το Χαλάνδρι, δεν μπορούσα να πω όχι στο τιμητικό κάλεσμα του για Αλλαγή Πορείας στην πόλη μας .

Το Χαλάνδρι πρέπει και θα Αλλάξει Πορεία μέσα από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος αποτελεί ζωντανό παράδειγμα ενός νέου πολίτη που θέλει να πάρει τις τύχες της πόλης στα χέρια του και το αξίζει ,και θα τα καταφέρει.

Αν και είναι μόλις 30άρης έχει ήδη αποκτήσει μια μεγάλη εμπειρία γύρω από την πολιτική, αφού η παρουσία του στο γραφείο τύπου των ΑΝ. ΕΛ. τον έφερε σε επαφή με "υψηλά" κομματικά κέντρα λήψης αποφάσεων.

Είναι η ψυχή της λειτουργίας του εκλογικού μας κέντρου, διαχειριστής των διαδικτυακών μας μέσων, επαγγελματίας δημοσιογράφος με καλή πένα (όχι άναρχος και απείθαρχος blogger σαν κάτι άλλους που προσπαθεί να τιθασεύσει αλλά πού).

Ο Σπύρος είναι το αύριο στην πόλη και την τοπική αυτοδιοίκηση,

Καλή Επιτυχία Σπυράκο....
Σε ευχαριστώ για όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου