Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ - ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Γιώργου Θωμά στην χθεσινή μας αντίδραση σε όσους - βασιλικότερους του βασιλέως - έσπευσαν , συνεχίζοντας την παράδοση της λασπολογίας σε αυτή την πόλη, να ερμηνεύσουν την εθιμοτυπική επίσκεψη στην γιορτή του ανθυποψηφίου μου Γιώργου Θωμά ως πρόθεση προσχώρησης.
Ακολουθεί το μήνυμά του
ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ


Φίλε Άγγελε, για μένα ήταν τιμή η ανταπόκριση σου στο κάλεσμά μου για να μου ευχηθείς στην γιορτή μου. Κάποιοι φαίνεται δεν αντέχουν ούτε τις κοινωνικές τις κοινωνικές σχέσεις. Και για να καταλάβουν ότι εμείς δεν κωλώνουμε θα περάσω την Κυριακή εγώ από το εκλογικό σου κέντρο για να μου ευχηθείς για το επώνυμό μου!!!


Φιλικά
Γιώργος Θωμάς



ΣΧΟΛΙΟ: Την άποψή μου, περί της υποψηφιότητας του Γιώργου Θωμά αλλά και της ομάδας που παρουσίαζε επί χρόνια την δική της μονόπλευρη αλήθεια για τα του δήμο που τον πλαισιώνει, δεν την αλλάζω.
Επί του "πολιτικού" θέματος παραμένουν οι διαφωνίες μας και περί αυτών θα αποφανθούν οι πολίτες σε μερικές μέρες.

Το δικαίωμά μου να χαιρετάω, να πίνω καφέ, να εύχομαι, να συζητώ και κυρίως ΝΑ ΑΚΟΥΩ, δεν έχω σκοπό να το απεμπολήσω γιατί υπάρχουν στο Χαλάνδρι - χρόνια πολλά τώρα - είκοσι ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ, σιτιζόμενοι από γνωστό κέντρο εμπάθειας που περιφρουρούν τον καυγά επί των δευτερευουσών αντιθέσεων ή των διλημμάτων της προηγούμενης δεκαετίας για να μην βγουν στο προσκήνιο ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ και ΣΟΒΑΡΑ που υποκρύπτονται πίσω από τα συμφέροντα που τους χρηματοδοτούν.

Γιώργο στα έχω πει και από κοντά, έστω στον ελάχιστο χρόνο που συζητήσαμε.

Σε περιμένω το βράδυ για τσικουδιά.
(μόνο την ώρα περίπου στείλε, γιατί τρέχουμε για να πείσουμε τους συνδημότες μας ότι πρέπει ... να σας νικήσουμε)

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου