Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ! ΔΕΙΓΜΑ ΕΓΚΥΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

"ΡΕΠΟΡΤΑΖ¨¨ (καθ' υπαγόρευση) ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ "έγκυρο"
 aftodioikisi.gr

Το site που ουσιαστικά εκφράζει το κατεστημένο της αυτοδιοίκησης και τους μηχανισμούς των κομμάτων στην ΚΕΔΕ συνεχίζει το αίσχος των δημοσκοπήσεων μαϊμου, που αποσιωπούν τυποψηφιότητες και βάζουν μέσα μαϊμού υποψηφίους για να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ τον πολίτη.

Δείτε τι έγραψε για το Χαλάνδρι ΕΔΩ το "έγκυρο":
http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/dimoi-p-attikis-oi-ipopsifioi-kai-ta-prognostika-poioi-dimarxoi-den-bainoun-sto-v%CE%84giro έγραψε για το Χαλάνδρι:

Δ. Χαλανδρίου
Γιώργος Κουράσης (δήμαρχος, προερχόμενος από ΝΔ)
Στάθης Ανδρεόπουλος (προερχόμενος από ΠΑΣΟΚ)
Σίμος Ρούσσος (ΣΥΡΙΖΑ)
Λούλα Καρατζά (ΚΚΕ)
Γιώργος Θωμάς
Νίκος Πανταζής

Μια ακόμη θητεία διεκδικεί ο, ιδιαίτερα αποδυναμωμένος, δήμαρχος Γιώργος Κουράσης, ο οποίος κατεβαίνει χωρίς επίσημο «χρίσμα» αν και το 2010 τον είχε στηρίξει η ΝΔ. Μάλιστα, απέναντί του αυτή τη φορά δεν έχει μόνο τον Στάθη Ανδρεόπουλο, επίσης ανεξάρτητο αν και προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, με τον οποίο αναμετρήθηκε το 2010 στο β΄γύρο αλλά και τον Σίμο Ρούσσο (ΣΥΡΙΖΑ) που το 2010 είχε πάρει 10,8% με το κόμμα του στο 5%. Δυναμική εμφανίζει και η υποψήφια του ΚΚΕ Λούλα Καρατζά η οποία το 2010 ήταν τρίτη με 15%  Υποψήφιοι είναι ακόμη, ο πρώην βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Θωμάς και, προερχόμενος, επίσης, από το ΠΑΣΟΚ, Νίκος Πανταζής.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου