Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΝΩΝΤΑΣ (ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ) ΠΛΕΣΣΑΣ - Η ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΦΛΥΑΣ ΕΙΝΑΙ ... ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΝΤΕ.


Ο Επαμεινώνδας (Νώντας) Πλέσσας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17/7/1966 και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι. Η καταγωγή του είναι από την Ζάκυνθο.

Φοίτησε στο Γυμνάσιο Αρρένων- 1ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο.

Είναι επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης και διατηρεί την παλιότερη πιτσαρία στο Χαλάνδρι - το ιστορικό ΖΑΝΤΕ - το οποίο ο πατέρας του άνοιξε το 1966 στην - τότε - πλατεία Κέννεντυ, σημερινή πλατεία Φλύας.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ: Το Χαλάνδρι είχε από παλιά ιστορία στον χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας, ιστορία που ξεκίνησε  πολύ πριν την σημερινή έκρηξη των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. 
Η συμμετοχή του φίλου και συμμαθητή μας Νώντα Πλέσσα στο ψηφοδέλτιο υπογραμμίζει και σηματοδοτεί αυτή την πλευρά της ιστορίας της πόλης, αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητάς της και συνδέει το ρομαντικό εχθές με το ασύδοτο σήμερα, σε έναν χώρο - αυτών των ΚΥΕ - στον οποίο έχουμε δεσμευτεί ότι θα παρέμβουμε για τον έλεγχο της νομιμότητας και την διασφάλιση όρων ισορροπίας μεταξύ των διαφορετικών λειτουργιών της πόλης. (κατοικία, εργασία, ψυχαγωγία).
Ο Νώντας ξέρει όσο λίγοι τον χώρο των ΚΥΕ και η εμπειρία του μας είναι πολύτιμη.
Το ψηφοδέλτιό μας στην περιοχή της πλατείας Φλύας εκπροσωπείται από τον (φίλο και) συνδημότη μας  που έχει ταυτιστεί όσο κανένας με αυτή την περιοχή του Χαλανδρίου, αφού ο Νώντας μεγάλωσε και εργάζεται εκεί 48 συναπτά έτη.

Καλή επιτυχία φίλε (και πατριώτη από καταγωγή) και σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου