Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας και με δεδομένη την ΤΕΡΑΣΤΙΑ καθυστέρηση του δήμου να αναρτήσει τα τελικά αποτελέσματα και την σταυροδοσία, καθυστέρηση που οφείλεται σε "παιχνίδια" του δεύτερου γύρου που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, κάναμε ένα μικρό ρεπορτάζ, αν και τα στόματα είναι κλειστά.

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:

Από τον συνδυασμό του κ. Ανδρεόπουλου δημοτικοί σύμβουλοι έχουν εκλεγεί ο Στ. Καραμολέγκος και η Κατερίνα Καζάνη στην δεύτερη θέση, με την οποία μάλλον φλερτάρει και ο Ηλίας Ντάβαρης με μικρές πιθανότητες να περάσει την κα Καζάνη και να μπει στο δημοτικό συμβούλιο.
Φαίνεται ότι ο κ. Ανδρεόπουλος είναι κοντά στο να βγάλει ανακοίνωση στήριξης του Σίμου Ρούσσου στον δεύτερο γύρο σύμφωνα με πληροφορίες μας.

Από τον συνδυασμό του κ. Λαδόπουλου εκτός του επικεφαλής εκλέγεται σίγουρα ο Μύρωνας Ανδριαννάκης ενώ μάχη για την τρίτη έδρα δίνουν η ¨Ελενα Καυκάλα με το Νίκο Πανταζή με τον δεύτερο να λέγεται ότι τελικά θα επικρατήσει.

Τα μέλη της παράταξης εμφανίζονται με αποκλίσεις σχετικά με την στάση τους στον δεύτερο γύρο, κάτι που μάλλον οδηγεί σε απόφαση "κατά συνείδηση" ψήφου την δεύτερη Κυριακή.

Στον συνδυασμό του Γιώργου Θωμά τα πράγματα είναι καθαρά ως προς την εκλογή των δύο συμβούλων: Αυτοί  είναι ο επικεφαλής Γ. Θωμάς και ο Θωμάς Βαρδουλάκης.
"Μια ανεξάρτητη παράταξη δεν μπορεί να δεσμεύσει τα μέλη της" ήταν αυτό που ακούσαμε στο ρεπορτάζ από στελέχη της παράταξης που μιλήσαμε. Δύσκολα θα φύγει από το "κατά συνειδηση".

Με την κα Καρατζά μιλήσαμε και μας είπε ότι θα βγάλει ανακοίνωση, ενώ εκτός της Λούλας η παράταξη εκλέγει και τον Πέτρο Αναστασιάδη.

Μένει να δούμε τα τελικά επίσημα αποτελέσματα από τον δήμο ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟ, θα γεννήσει υποψίες πλέον η ανακοίνωση.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου