Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

FESTIVAL FACTORY: ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ .... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟΙ ΕXΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ! ΕXΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

Σήμερα αναρτήθηκε στο site του δήμου αυτό το δελτίο τύπου:



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ανακοινώθηκαν στις 27/05/2014 τα αποτελέσματα από την Δράση 13 «Επιλογή Ωφελουμένων» του Προγράμματος ΤΟΠΣΑ «Δημιουργία Επιχειρήσεων στον Τομέα Πολιτισμού, Festival Factory» στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα http://www.festivalfactory.gr/.
Εντάσεις επί των αποτελεσμάτων μπορούν να κατατεθούν έως και 30 Μαΐου 2014 και ώρα 14:00μμ, στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, Χαρ. Τρικούπη 6-10, Αθήνα, τηλ: 210-3390057, email: info@trainingnet.gr , Υπόψη κου Μπουλούμπαση Γιώργου»




Από το πρωί ξεκινήσαμε έρευνα ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΕΠΕΤΥΧΑΝ την ένταξή τους στο πρόγραμμα έχουν αναρτηθεί τα ..... ΑΜΚΑ!

Ποιοι είναι λοιπόν οι ωφελούμενοι;

Γιατί είναι ωφελούμενοι ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ και δεν είναι κακό να τους ξέρουμε. Και δεν μπορεί σε έναν δημόσιο διαγωνισμό ΕΠΙΛΟΓΗΣ να επικαλούνται κάποιοι προσωπικά δεδομένα.

Και κάποιοι μπορεί να έχουν κοπεί άδικα.

Ή κάποιοι να έχουν συμπερηληφθεί με δόντι και να πρέπει να το μάθουμε όλοι, για να κάνουμε ένσταση μέχρι τις 30 Μαϊου, όπως προβλέπεται.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ!

Και θα επανέλθουμε.

ΥΓ: Αυτό εννοούμε όταν λέμε ότι θα μιλάμε όταν πρέπει για να μπορούν τα πράγματα να διορθωθούν και όχι ... όταν χυθεί το γάλα, όταν θα κάνουν όλοι τους μάγκες.
Περιμένουμε τις ενέργειες των αρμοδίων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου