Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ

Με διαφωνίες και διαφορετικές προσεγγίσεις έγινε εχθές η σύσκεψη των στελεχών της παράταξης Ανδρεόπουλου που θα αποφάσιζε για την στάση της παράταξης στον δεύτερο γύρο.

(Της παράταξης που ήταν στον δεύτερο γύρο τις δύο προηγούμενες φορές και αυτό κρατήστε το γιατί θα το σχολιάσουμε από Δευτέρα.)

Σύμφωνα με τους σμπίρους μας η εισήγηση του επικεφαλής κου Ανδρεόπουλου ήταν να μην υπάρξει σαφής κατεύθυνση της παράταξης υπέρ κανενός των δύο μονομάχων.

"Η αντίθεσή μας με την διοίκηση Κουράση εκφράστηκε την πρώτη Κυριακή, ενώ και με τον Σίμο Ρούσσο δεν είμαστε καν "όμορη" πολιτική δύναμη για να δώσουμε πολιτική στήριξη" ήταν σε γενικές γραμμές η θέση του Σ. Ανδρεόπουλου με την οποία συμφώνησαν ανοικτά οι "παλαιοί" της παράταξης - κκ Γκότση, Μιχαήλ, Πετροπουλος, ο Στ. Καραμολέγκος- καθώς και η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Να βγει ανακοίνωση υπέρ του Σ. Ρούσσου τοποθετήθηκαν αρκετά στελέχη της παράταξης νεώτερης ηλικίας - Κεχαγιόγλου, Πράσσος κ.ά. - που προέταξαν την ανάγκη να αλλάξει η κατάσταση στην πόλη.

Υπέρ της ανοικτής στήριξης στον Σίμο Ρούσσο τοποθετήθηκαν και οι κκ Δ. Παπαδόπουλος και Ηλ. Ντάβαρης.

Το γενικό κλίμα, όπως μου μετέφερε πάντως ο σμπίρος μου, ήταν τελικά υπέρ του Σ. Ρούσσου "αλλά χωρίς να κάνουμε και αγώνα" όπως χαρακτηριστικά μου είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου