Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΕΠΙ ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΗΣ "ΠΡΟΤΑΣΗΣ" ΠΑΝΤΑΖΗ ....

 Από αυτά που λέει ο Πανταζής, θα ασχολούμαστε μόνο μέ ό,τι έχει ουσία γιατί τις μπουρδολογίες και τις κωλοτούμπες του δεν μπορούμε να τις παρακολουθήσουμε.

Αυτή τη μπούρδα λοιπόν που εγραψε για "ταυτόχρονες αιτήσεις" - λες και αυτό είναι το θέμα -  την κατέθεσε εχθές και η παράταξή του στο Δημοτικό Συμβούλιο - η παράταξη Λαδόπουλου -  δια του Μύρωνα Ανδριανάκη, για να μεταφέρουν πάλι τις ευθύνες σε γραφειοκρατικές παραλήψεις της υπηρεσίας, διότι πρόκειται για συνειδητούς υπηρέτες συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων που για να εξυπηρετηθούν πρέπει να μην υπάρχει υπηρεσία.

Και που ουσιαστικά αποκαλύφθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο μέσα από μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ "ΠΡΟΤΑΣΗ" που κατέθεσε δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας - μάλλον με σκοπιμότητα, αφού δεν είναι χαζός.

"ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ"!

ΝΑΙ! ΑΥΤΟ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

Προετοιμασία γι' αυτό που έρχεται;
Λαγός;
Έξυπνο καμπανάκι για όποιον το πιάσει;

(Επειδή τον εκτιμώ θα ψηφίσω το τρίτο, δεν μπορεί να το πίστευε, μάλλον να το κάψει ήθελε).

ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

Πάντως το θέμα δεν είναι πότε θα κατατεθεί η αίτηση.

Και η πυροσβεστική και η Αποκεντρωμένη - υπηρεσιακά - δεν δέχονται αιτήσεις με ασυμπλήρωτο φάκελο, ας ρωτήσουν κανέναν που έχει ανοίξει κανένα  περίπτερο μόνος του.
Χωρίς να είναι ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ που δεν πάει στην δουλειά του, καλυπτόμενος από πολιτικούς φίλους και τον πλήρωναν οι πολίτες για να κάνει πολιτική και να την λέει σε όσους αφήνουν την δουλειά τους για να τρέχουν για τα κοινά.

ΥΓ: 
Ο αρχηγός ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ δεν είπε λέξη εχθές. Και αποχώρησε κατά την μέση της συζήτησης ησύχως και αθορύβως με σκυμμένο το κεφάλι.
Αλλά το "δέσιμο"  μεταξύ τους δεν του επέτρεψε να κάνει μια δήλωσει αποστασιοποίησης από τον δημοτικό του σύμβουλο, όπως είχε δεσμευτεί ότι θα κάνει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου