Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΡΩΤΑΕΙ - ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ - ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ .... ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ!

¨Εγραψε λοιπόν ο Πανταζής:

Έχουμε δύο ερωτήματα για αυτόν που σπάει τα αποστήματα ενώ δεν έχει προσφέρει το παραμικρό στην πόλη χωρίς αντάλλαγμα.

1)Ποια είναι τα αποστήματα που σπάει ο Νταβίας. Ο Γυμναστικός Σύλλογος που αγωνίζεται στην Γ' Εθνική Μπάσκετ ,διεκδικεί την άνοδο στην Α2του βάλλει και διατηρεί το μοναδικό τμήμα Στίβου στο Χαλάνδρι. Ο Προμηθέας που ανέβηκε στην Γ 'Εθνική Ανδρών και παραλίγο και στις Γυναίκες Ο ΑΟΚ που ανέβηκε στην Α' Κατηγορία Μπάσκετ Το Πρότυπο που έχει ομάδα Βόλλει στην Α' Κατηγορία Η Α.Ε Χαλανδρίου που αγωνίζεται στην Α Κατηγορία μαζί με τον Απόλλωνα και τον Ατρόμητο.Ο Τριφυλιακός και Ο Φιλοπρόοδος της Τούφας;; 

2)Που ήταν ο μεγάλος αγωνιστής αυτός όταν συνέβαιναν όλα αυτά

Κλειστοί οι Αθλητικοί χώροι 
Με τον χειρότερο τρόπο τελειώνει η θητεία της διοίκησης Κουράση ,με το κλείσιμο των Αθλητικών Χώρων.
Για να μην τον αδικούμε την ευθύνη την έχει κυρίως ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και στην συνέχεια ο ίδιος που τον άφησε στην θέση του.
Εμείς από την πλευρά μας ενημερώσαμε ,καταγγείλαμε, πληρώσαμε Αθλητικά το τίμημα μια και ο μόνος σύλλογος που έπαιξε στην Γ’Εθνική όλα τα παιγνίδια εκτός έδρας ήταν ο Γυμναστικός.
Δυστυχώς δεν μας άκουσε η Διοίκηση ακόμη και όταν ο πρόεδρος με παράνομες αποφάσεις ερήμην της διοίκησης του Αθλητικού Οργανισμού έφερνε Ανύπαρκτους Συλλόγους και τους παραχωρούσε τους Αθλητικούς χώρους, έκανε συμπόσια και τάιζε με τα χρήματα του Δήμου άσχετους με τον Αθλητισμό παράγοντες, έκανε συναυλίες και δεν ασχολήθηκε ούτε μία μέρα τουλάχιστον με το ποιο σημαντικό να βγάλει άδεια λειτουργίας του χώρου διακινδυνεύοντας την ζωή μικρών και μεγάλων. 
Τώρα μένει να κινηθούν γρήγορα και εμείς και πάλι προσφερθήκαμε να βοηθήσουμε.

Προτείνουμε λοιπόν να γίνει ταυτόχρονη αίτηση άμεσα στην πυροσβεστική να έλθει για έγκριση των εργασιών πυρόσβεσης και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για να εκδώσει προσωρινή άδεια λειτουργίας, που ο Νόμος την προβλέπει μέχρι 30 Ιουνίου και εμείς είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που δεν την πήραμε.

ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ! 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΤΑΒΙΑ: 
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. 
ΠΕΡΙΜΕΝΕ! 
ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ! 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΤΙ ΗΧΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ - ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (Πρόεδρος ΕΦΑΧ) που μου έκανε εχθές στην Αποστολοπούλου που πήγα βόλτα.
Πάντως το απόστημα δεν είναι ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ που αναφέρεις για να βάλεις ασπίδα. 

Α! Ξέχασες τον Φίλιππο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου