Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ





Στο κλειστό γυμναστήριο Χαλανδρίου υπάρχει μια κλειστή αίθουσα γυμναστικής.
Είναι αρκετά μεγάλη και θα μπορούσε να φιλοξενεί προγράμματα μαζικού αθλητισμού.
πχ να στεγάσει κάποιες ώρες την εβδομάδα τις γυναίκες - ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ - που κάνουν ZUMBA στο πάρκο της Αττικής οδού (τον χειμώνα), να προπονούνται παιδιά που πάνε για ΤΕΦΑΑ ή Στρατιωτικές σχολές τα πρωινά και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας ότι μπορεί να στεγαστεί σε μια αίθουσα που κανονικά θα έπρεπε να λειτουργεί 16 ώρες την ημέρα.

Η πόρτα αυτή είναι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ.
Η υπηρεσία του δημοτικού γυμναστηρίου δεν έχει κλειδιά για να την ανοίξει!
Έχει - λέει - παραχωρηθεί μόνιμα σε δύο αθλητικά σωματεία για να εξυπηρετούνται.
Τον ΓΣΧ και την ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ.

ΟΧΙ! Δεν τους έδωσαν ώρες προπόνησης των αθλητών στην αίθουσα. Αυτό θα ήταν λογικό - ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ.
Τους παραχώρησαν πλήρως την αίθουσα, η οποία όταν δεν την χρειάζονται - π.χ. εχθές το πρωί που πήγαμε εκεί - είναι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ και δεν μπορούν να την χρησιμοποιούν οι δημότες στους οποίους ανήκει.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.

Εκτός αυτού είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ με βάση τον κανονισμό που ισχύει σε όλα τα Εθνικά και δημοτικά αθλητικά κέντρα ο οποίος είναι σαφέστατος: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - αίθουσες, γραφεία κλπ.

Εκτός από παράλογο, παράνομο και προκλητικό είναι και ιδιαίτερα επικίνδυνο για την ασφάλεια του χώρου να υπάρχουν ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ αίθουσες για τις οποίες η υπηρεσία δεν έχει κλειδιά και πρόσβαση για παν ενδεχόμενο.

ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ!

ΥΓ: 
Εξυπνάκηδες που προσπαθούν να διαφυλάξουν τα κεκτημένα τους - ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - αναρωτιούνται γιατί δεν μιλάγαμε πριν τις εκλογές για αυτά τα θέματα. Η απάντησή μας σε αυτούς είναι μία: ΕΤΣΙ!

Σε εσένα αναγνώστη μου θα σου απολογηθούμε: 
Σου ζητήσαμε την ψήφο σου και την εντολή σου να μιλάμε με τα γνωστά 10 σημεία παρέμβασης. 
Μαζευτήκαμε μια παρέα, δύο μήνες πριν τις εκλογές, χαλάσαμε μόλις 3000 ευρώ (σκάρτα), μας έκοψαν τα ΝΕΑ, το aftodioikisi.gr, όλα τα καθεστωτικά μέσα που δεν ανέφεραν καν ότι κατεβαίνουμε στις εκλογές, έκαναν μονομέτωπο εναντίον μας σχεδόν ΟΛΟΙ και όμως μας έδωσες εντολή ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ! 
Ε ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ και να μην συγκρίνουν με την περίοδο που δεν είχαμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ για να μιλάμε.
Για εκείνη την περίοδο ας ρωτάνε τους αρχηγούς τους ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΝ. ΟΧΙ ΕΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου