Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΠΑΝΤΑΖΗΣ: ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Αντί να ζητήσει έντιμα και καθαρά συγνώμη προσπαθεί να βγάλει όλους τους άλλους τρελούς.

Όσους κατάλαβαν ότι ΕΥΘΕΩΣ επιχείρησε να ρίξει τις ευθύνες για το κλείσιμο των αθλητικών χώρων στην αθλητική διεύθυνση του δήμου.

 Υπενθυμίζουμε τι είχε γράψει σε άρθρο του με τίτλο:

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των κλειστών αθλητικών χώρων του Δήμου Χαλανδρίου - Ακυρώνεται το πρόγραμμα "Αθλητικής Κατασκήνωσης 2014"

http://pantazisnikos.blogspot.gr/2014/05/blog-post_30.html

"Δίνουμε μια συμβουλή στο νέο Δήμαρχο Σίμο Ρούσο.


Μην τους αφήνεις να διαλύσουν την πόλη.Βαλε απο τώρα σε όλες τις Διευθύνσεις ανθρώπους δικούς σου γιατι τα έχουν παρατήσει και δυστυχώς οι διευθυντές δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη λειτουργίας της Διεύθυνσης τους."

 

ΓΙΑ ΠΟΙΟ "ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ" ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ;

ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! 
ΓΙΑ ΟΛΑ!

ΟΛΟΙ κατάλαβαν ποιους έχει στόχο. Και κυρίως ποια.
Γιατί είναι ... συγγενής του ακατονόμαστου.

Η εποχή που ο Πανταζής μπορούσε να λέει και να βάλει κατά όποιου ήθελε χωρίς κανένας να του απαντάει πέρασε!
Η εποχή της ανοχής των οργίων του στους αθλητικούς χώρους πέρασε.

Εχθές λοιπόν- έχοντας πια καταλάβει την κατακραυγή και την απομόνωσή του - από συλλόγους και εργαζομένους, αλλά μάλλον και υπό την πίεση από την δημοτική του παράταξη - επιχείρησε να ανασκευάσει.

ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ (ΟΛΟΙ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ!
ΕΓΙΝΕ "ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ"

Είναι ΑΝΑΝΔΡΟΣ!
Ούτε μια καθαρή συγνώμη δεν μπορεί να ζητήσει και να παραδεχτεί το λάθος του.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

O Νίκος Πανταζής και οι εργαζόμενοι του Δήμο

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο με αφορμή το κλείσιμο των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου ,γεγονός που είναι για το βιβλίο Γκίνες μια και δεν έχει ξανασυμβεί πουθενά, έγινε μεγάλη συζήτηση και προσπάθεια να συνδεθεί το κλείσιμο με δηλώσεις μου για άλλο θέμα που αφορούσαν τις  υποχρεώσεις των διευθυντών των διευθύνσεων του Δήμου και να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι απέδωσα ευθύνες για το κλείσιμο στους εργαζόμενους.
Ουδέποτε από την πλευρά μου αποδόθηκε ευθύνη για την έλλειψη αδείας και φυσικά για το κλείσιμο των Αθλητικών εγκαταστάσεων στους εργαζόμενους. Απόδειξη είναι ότι η αναφορά μου στον εισαγγελέα πριν κάποιους μήνες αναφερόταν σε συγκεκριμένα πρόσωπα και στην διοίκηση.
Επιπλέον γνωρίζετε καλά την συμπεριφορά μου προς στους Υπαλλήλους τους όποιους θεωρώ συνεργάτες των δημοτικών συμβούλων. Βέβαια γνωρίζετε επίσης ότι εκείνοι που γράφουν αυτές τις ανακρίβειες είναι εκείνοι που βρίζουν και απειλούν τους υπαλλήλους όταν δεν το παίζουν εργατοπατέρες.
Αυτό που είπα και το επαναλαμβάνω είναι ότι οι Διευθυντές οφείλουν μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους να επιλύουν τα προβλήματα που ο κανονισμός τους επιτρέπει και να μην περιμένουν πάντα εντολή από τον δήμαρχο ή τον αντιδήμαρχο.


Ποτέ δεν ζήτησα να πάρουν πρωτοβουλίες για θέματα που χρειάζονται αποφάσεις επιτροπών ή του Δημοτικού Συμβουλίου και πάντα περιμένω όχι ως Δημοτικός σύμβουλος ,αλλά ως Χαλανδραίος πολίτης να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου