Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ"


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
 

Μετά την μικρή προεκλογικού χαρακτήρα παράταση που δόθηκε στην έναρξη της «αξιολόγησης» των εργαζομένων στους ΟΤΑ, το θέμα επανέρχεται καθώς στο τέλος του Ιουνίου θα ξεκινήσει η διαδικασία.

Με αυτού του είδους την «αξιολόγηση», οι εργαζόμενοι θα κατανέμονται αναγκαστικά  σε «άριστους» κατά 25%, «μέτριους» κατά 60% και τουλάχιστον το 15% θα κρίνονται ως «ακατάλληλοι», με προφανή τον κίνδυνο, υπό αυτά τα υποχρεωτικά αποτελέσματα, να οδηγηθούμε σε απολύσεις και μείωση των δημόσιων κοινωνικών δομών.

Οι συνάδελφοι διευθυντές και προϊστάμενοι θα υποχρεωθούν να αξιολογήσουν βάσει των ποσοστών, διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν πειθαρχικά παραπτώματα.

Καταλαβαίνουμε όλοι ότι αυτού του είδους η «αξιολόγηση», είναι ένας έμμεσος τρόπος διάλυσης του Δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ένας τρόπος διάσπασης της ενότητας των εργαζομένων και εκβιασμού συνειδήσεων, μια ανθρωποφαγία χωρίς τέλος.

Την Τετάρτη 4 Ιουνίου το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου μας, θα παραστούν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου, όπου θα ενημερώσουμε και θα θέσουμε σε συζήτηση το αίτημά μας να ληφθεί απόφαση η οποία θα δηλώνει κατηγορηματικά την αντίθεση του Δήμου Χαλανδρίου στην δήθεν «αξιολόγηση»  (Ν 4250/14) και την απαίτηση για απόσυρσή του.

                                                               Το  Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου