Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Ψήφισαν Ζαγοράκη, «μαύρισαν» τη διαστημική επιστήμονα!

Ψήφισαν Ζαγοράκη, «μαύρισαν» τη διαστημική επιστήμονα! 

Oι ψηφοφόροι της ΝΔ προτίμησαν να στείλουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Θοδωρή Ζαγοράκη (συστάσεις δεν χρειάζονται) αντί τη Χριστίνα Γιαννόπαπα. Και τι με αυτό, θα πείτε… Κι όμως.

Η Χριστίνα Γιαννόπαπα, υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με καταγωγή από τη Χίο, είναι μηχανολόγος – μηχανικός με ειδίκευση στη Ρομποτική Τεχνολογία και στη Δορυφορική Τεχνολογία.

Εργάζεται στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος και έχει συμμετάσχει σε δύο διαστημικές αποστολές της NASA (είναι και αστροναύτης). Πήρε 39.870 σταυρούς έναντι 172.129 του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Φυσικά και δεν σημαίνει ότι μια επιστημονική διάνοια σημαίνει αυτόματα ότι θα είναι και καλύτερη πολιτικός από έναν ποδοσφαιριστή.

Αλλά, ειλικρινά θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους ψηφοφόρους της ΝΔ, τι τους κάνει να πιστεύουν ότι ένας ποδοσφαιριστής θα είναι καλύτερος πολιτικός από μια επιστημονική διάνοια;

Και ύστερα απορούμε ποιοι μας κυβερνάνε… Αυτοί που ψηφίζουμε μας κυβερνάνε…


http://www.tribune.gr/politics/news/article/40816/psifisan-zagoraki-mavrisan-ti-diastimiki-epistimona.html


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: 

Αυτή η εμμονή μας να σχολιάζουμε δεν θα σταματήσει, όσο και αν ενοχλεί ή παρεξηγείται.

Η Χριστίνα είναι Χαλανδραία.

Γόνος οικογενείας που έχουμε επαφές από παλιά.
 Πριν γεννηθεί καν η Χριστίνα.

Το επίθετο της άλλωστε είναι Γιαννόπαππα - ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ, για όσους επιμένουν να ψάχνονται με τις "οικογενειακές πολιτικές παραδόσεις" , κάτι που εμείς απεχθανόμαστε αφού θεωρούμε ότι το μέλλον - αν αυτό προκύψει ποτέ - θα χτιστεί στα ερείπια των παραδοσιακών πολιτικών διαχωρισμών των προηγούμενων δεκαετιών.
 
Όμως η αιρετική Πλατεία, βλέποντας αυτό το άρθρο, θα καταθέσει πάλι μια άποψη στην φίλη μας την Χριστίνα:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕΣ!

Έχεις πολύ περισσότερα να προσφέρεις στην ανθρωπότητα και την Ελλάδα στην ESA, από την παρουσία σου σε ένα κολοβό, απονευρωμένο, ψευτοκοινοβούλιο χωρίς αρμοδιότητες, απλό μηχανισμό επικύρωσης (και αυτό όχι πάντα) των αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Γραφειοκρατίας, όπως αυτές τις επιβάλλει το Βερολίνο.

Οι πολίτες, ο λαός - ευτυχώς - αποφάσισαν να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που έκανες.


ΚΑΝΤΟ ΚΑΛΑ!

Και πού ξέρεις.
Ίσως κάποτε το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο να αποφασίζει πραγματικά για το μέλλον των λαών της Ευρώπης.
Ίσως στην Ευρώπη να υπάρξει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Και τότε - ίσως - οι Έλληνες συμπολίτες σου να αποφασίσουν ότι αξίζει τον κόπο να αφήσεις την κορυφαία επιστημονική σου δουλειά για να πας εκεί να τους εκπροσωπήσεις.

Χριστίνα, έκαστος εφ ω ετάχθη.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου