Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕΣ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ

Να! Γι΄αυτή την ανάρτηση επιβεβαιωθήκαμε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ : ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ Γ.Γ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της Πλατείας σχετικά με την ενδιαφέρουσα (από πολλές ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ πλευρές) επιλογή του Σ. Ρούσσου για την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου. (Του μη εγκεκριμένου από την εξουσία - βεβαίως, βεβαίως -  ρεπορτάζ, γιατί εμείς δεν ρωτάμε ποτέ όταν γράφουμε. Ούτε δεξιούς, ούτε αριστερούς, ούτε αριστεροδέξιους).

Η επιβεβαίωση των πληροφοριών μας, ήρθε σύντομα, αφού ο νέος δήμαρχος επισκέφτηκε το δημαρχείο και συνέστησε στους υπηρεσιακούς παράγοντες τη νέα γενική γραμματέα, την κα Μιχαλοπούλου Στέλλα, η οποία - όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει - έχει διατελέσει στην ίδια ΠΟΛΙΤΙΚΗ θέση τόσο στα Σπάτα επί δημαρχίας του δημάρχου της ΝΔ κ. Μάρκου όσο και στην Αγία Παρασκευή όπου ήταν η στενότερη συνεργάτης τους απερχόμενου δημάρχου κ. Ζορμπά, ο οποίος θα παραδώσει στον - προερχόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ - Γιάννη Σταθόπουλο.

Και επανερχόμαστε σήμερα γιατί κάποιοι πάτησαν το κουμπί "ΧΑΖΟ" όταν πρωτοαναφερθήκαμε στο θέμα, θέλοντας - για άλλη μια φορά - να αμφισβητήσουν την εγκυρότητα της Πλατείας - του "λασπολογίου", όπως την αποκαλούσαν πριν γίνουν εξουσία.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ, όταν τον φέρανε με μεταγραφή από "τα εξωτερικά" για να διοικήσει τους Χαλανδραίους ιθαγενείς.

Τότε που κράζαμε τον Κουράση, όχι γιατί ήταν δεξιός ο ΓΓ που επέλεξε (άλλωστε η δεξιά είχε κερδίσει τις εκλογές, λογικό ήταν) αλλά  γιατί δεν βρήκε ένα στέλεχος από την πόλη μας να ορίσει στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ θέση του Γενικού Γραμματέα και να συνεργαστεί μαζί του.

Και εμείς θυμόμαστε ότι τότε η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ μίλαγε και εκείνη για τα "GOLDEN BOYS" της αυτοδιοίκησης που πάνε από δήμο σε δήμο.

 Στο "boys" φαίνεται θα επικεντρωνόταν η κριτική της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου