Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ

Αυτός είναι ο .... αντίλογος.

Αυτά είναι τα επιχειρήματα της "άλλης" άποψης (?)

 ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ.

 Ότι έχουμε χρωματίσει με το μπορντώ της Πλατείας κρατήστε το. 

 Θα έχει ενδιαφέρον.

Τι έγραψε λοιπόν ο Νίκος Πανταζής; ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Έρχεται Αναπτυξη . Φοβερη πρόταση να δοθούν οι Αθλητικές εγκαταστάσεις για Μπαρ

Κάποιοι ανακάλυψαν ότι υπάρχουν και Αθλητικοί Σύλλογοι
Θαύμα στο Χαλάνδρι υπάρχουν και Αθλητικοί σύλλογοι που απασχολούν χιλιάδες παιδιά και διαπρέπουν Αθλητικά παρά την πλήρη απουσία του Δήμου.
Αυτοί μάλιστα οι Σύλλογοι χρησιμοποιούν τις Αθλητικές εγκαταστάσεις και τις στερούν από τον Δήμο που θα μπορούσε να τις αξιοποιήσει για Μπαρ, Μίνι Μαρκετ, Μπουζουξίδικα, καφετέριες.
Η νέα διεύθυνση Αθλητισμού με την καθοδήγηση του ξερόλα που τα διαπίστωσε αυτά θα βάλει τάξη. 
Προτείνουμε να ξεκινήσει από την άδεια λειτουργίας των χώρων μετά να αντικαταστήσει το Ταμπλό που είναι σπασμένο δύο μήνες, μετά να πάει στο στρώμα του ύψους που είναι από Φελιζόλ, μετά στις τουαλέτες του κοινού που είναι εστία μόλυνσης και ας αφήσει ήσυχους τους Συλλόγους γιατί και να θέλει δεν μπορεί ούτε να τους βλάψει ούτε να τους βοηθήσει
Όσο για τον φανταστικό γυμναστή που δήθεν εμποδίζεται από τους Συλλόγους να ανταποκριθεί στα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού ρωτάμε να μας πει πρώτα πόσες ώρες δουλεύει την ημέρα με πόσα παιδιά απασχολείται και ποιος ευθύνεται γι'άυτό.

Τέλος λυπάμαι που κάποιοι άλλοι παρασυρόμενοι από τον αρχηγό τους χρησιμοποιούν εκφράσεις που και τους ίδιους δεν τιμούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου