Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου" - ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
pr_ota_si@yahoo.gr

Χαλάνδρι 18-7-2014

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Το ζήτημα της αξιολόγησης του προσωπικού στο δημόσιο τομέα και την τοπική αυτοδιοίκηση θα αποτελέσει τις επόμενες μέρες (άλλο ένα) σημείο τριβής μεταξύ των εργαζομένων στο δημόσιο και την πολιτική ηγεσία του τόπου. Ήδη το υπουργείο, με εγκύκλιο «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν – Εν Δυο Τρία» του Γενικού Γραμματέα, δίνει εντολή στους αρμόδιους φορείς να εκδώσουν, εντός 3ημέρου, την απόφαση επιμερισμού των ποσοστών αξιολόγησης και στη συνέχεια να μοιραστούν τα φύλλα της αξιολόγησης στους εργαζομένους.

Η συντακτική ομάδα της «πρΟΤΑσης», όλο αυτό το διάστημα, έχει εμπεριστατωμένα αποδείξει το πραγματικό νόημα της αξιολόγησης και το πού αυτή θα οδηγήσει. Έχει, επίσης, αναδείξει το γεγονός ότι, η «αξιολόγηση» θα αποτελέσει την αφορμή για να δικαιολογηθούν στο άμεσο μέλλον απολύσεις και διαθεσιμότητες.

Πιστεύουμε ότι, θα πρέπει και στο Δήμο μας να είμαστε σε αγωνιστική επαγρύπνηση και προετοιμασμένοι για κάθε αρνητικό αποτέλεσμα. Η άποψή μας είναι ότι θα πρέπει ο σύλλογος εργαζομένων να κινήσει τις διαδικασίες ασφαλιστικών μέτρων και να μπλοκάρει την απόφαση επιμερισμού, η οποία, κατά την προσωπική μας άποψη και μετά το (άλλο ένα) τελεσίγραφο της – χωρίς την απόφαση του ελληνικού λαού – «συγκυβέρνησης», βρίσκεται στο δρόμο της έκδοσης. 

Η συντακτική ομάδα της «πρΟΤΑσης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου