Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ;

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!

ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ:

1. Η ΕΥΔΑΠ δεν έχει συνδέσει ακόμα το νερό παρά το ότι έχει υπογραφεί σύμβαση.

2. Η εργολαβία για την κατασκευή των τουαλλετών δεν έχει ξεκινήσει.

3. Οι παρεμβάσεις που έχει προγραμματιστεί να γίνουν με αυτεπιστασία από τα συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας (κάτι υγρασίες, ψιλοβαψίματα, ψιλοσυντηρήσεις κλπ) δεν έχουν ξεκινήσει διότι - σύμφωνα με εγγραφο της τεχνικής υπηρεσίας - δεν έχουν τα αναγκαία υλικά (μπογιές, πινέλα, σουλήνες, στόκο, βίδες και .... νταβανόπροκες).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ!

4. ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο πιο δύσκολο ζήτημα των αθλητικών χώρων.

5. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: Ο Πανταζής (Φϊλιππος) ΑΚΟΜΑ δεν έχει δώσει τα κλειδιά των χώρων που έχει .... απαλλοτριώσει επαναστατικώ δικαίω στην υπηρεσία, όπως είχε δεσμευτεί οτι θα κάνει από την προηγούμενη βδομάδα,
Αυτό είναι αναγκαίο για τη νόμιμη επαναλειτουργία του χώρου - αφού οι χώροι αυτοί είναι ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ και όχι αθλητικοί και ως τέτοιοι πρέπει να φαίνονται κατά τον έλεγχο αδειοδότησης του χώρου.
Οι εργασίες αποκατάστασης του μηχανοστασίου της πισίνας έχουν ξεκινήσει και προχωρούν.

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Επειδή όταν τα κάνει καλά (κατά την γνώμη μας πάντα)  θα είμαστε οι πρώτοι που θα το αναδεικνύουμε: ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ έχει δείξει ο νέος δήμαρχος Σίμος Ρούσσος για το θέμα, το οποίο φαίνεται ότι έχει θέσει ψηλά στην ατζέντα του αφού έχει επισκεφτεί 4 φορές τον χώρο και έχει συνεργαστεί για όλα τα θέματα με την υπηρεσία, έχοντας πάρει αυτή την υπόθεση προσωπικά.

Μάλιστα υπάρχει και ένα θέμα που θα σας το παρουσιάσουμε αναλυτικά αργότερα ή αύριο (όποτε προλάβουμε να το γράψουμε) όπου η παρέμβασή Ρούσσου ήταν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ και ΚΡΙΣΙΜΗ και αφορούσε εργαζόμενο στον χώρο που διεκδικεί δικαστικά την παραμονή του στην υπηρεσία, είχε κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα και  εχθές δικαζόταν η αγωγή του και επιχειρήθηκε - με τον γνωστό ύπουλο Κουρασικό τρόπο να μην έχει μάρτυρα που να πιστοποιεί την επαγγελματική του επάρκεια και αναγκαιότητα σε έναν χώρο με τεράστιες ελλείψεις προσωπικού.
 Και ο οποίος βρήκε στο νέο δήμαρχο την συμπαράσταση που χρειαζόταν.

6. Στο θέμα των αθλητικών σωματείων και της προσπάθειας να αποκατασταθεί η νομιμότητα στις σχέσεις τους με την δημοτική υπηρεσία: 
Με έγγραφό της η υπηρεσία ζητά - όπως ο νόμος ορίζει - στοιχεία για την λειτουργία τους.


Το πουλάκι άκουσε ότι ήδη ΣΤΟ σωματείο (μην ρωτήσεις ποιο, Πλατεία διαβάζεις, δεν είσαι χαζός) ήδη άρχισαν την μουρμούρα (που πρέπει να πουν ποιοι είναι τα μέλη του Δ.Σ,,  οι προπονητές τους και να πιστοποιήσουν ότι οι αθλούμενοι έχουν ελεγχθεί από γιατρό).

Και ετοιμάζονται να κάνουν αυτό που πάντα έκαναν: Να πάνε στον Ρούσσο (ζήτησαν έμαθα ήδη συνάντηση) ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΤΖΕΣ.

(Κάποιοι θα ψαρώσουν με την πληροφόρηση της Πλατείας σήμερα. Έτσι για να μη νομίζουν ότι κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους και δεν τους βλέπουμε, επειδή είναι κατακακλόκαιρο και επειδή σχεδιάζουν - όπως πάντα οι πονηροί - να δημιουργήσουν τετελεσμένα .... τον δεκαπενταύγουστο.)

Μπαααα! Δεν γίνεται ....

Έχουμε μάτια και αυτιά, ακόμα και στην παραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου