Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ο Δήμος Χαλανδρίου στο στόχαστρο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης!

Δέκα Δήμους και μια Γραμματεία έχει βάλει στο μάτι ο Μητσοτάκης!
http://www.olympia.gr/, 25/7/2014
Σε 10 μεγάλους δήμους της χώρας και σε μία γραμματεία του υπουργείου Πολιτισμού εστιάζουν οι επιθεωρητές – ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης τον επανέλεγχο νομιμότητας της μετατροπής συμβάσεων ορισμένου χρόνου ή ορισμένου έργου σε αορίστου χρόνου. Σε αυτούς τους φορείς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει συνολικά περίπου 4.700 μονιμοποιήσεις με μετατροπές συμβάσεων.
Οι φορείς που βρίσκονται στο στόχαστρο των ελέγχων είναι: Γενική Γραμματεία Πολιτισμού του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δήμοι Αθηναίων, Πειραιά, Ασπροπύργου, Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Ζωγράφου, Χαλανδρίου, Θεσσαλονίκης, Λαρισαίων, Πατρέων και Ρεθύμνου.
Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης επισημαίνει ότι η επιλογή των συγκεκριμένων δήμων έγινε με βάση τον αριθμό των συμβάσεων που έχουν μετατραπεί σε αορίστου χρόνου. Δεν προσδιορίζει τον αριθμό των συμβάσεων που έχουν γίνει σε αυτούς τους φορείς. Όμως, σύμφωνα με εκτιμήσεις, αγγίζουν τις 2.700 στη Γενική Γραμματεία Πολιτισμού του ΥΠΠΟΑ και τις 2.000 συνολικά στους υπό έλεγχο δήμους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου