Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ .... ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ;

Και όμως!!!!

Φέτος - μετά την νίκη της Αριστεράς στις δημοτικές εκλογές στο Χαλάνδρι - στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας θα φιλοξενηθούν 10% λιγότερα παιδιά από πέρυσι!!!!

Και μάλιστα ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στην εισήγηση Κουράση!!!

(ΕΔΩ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ)

Μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση καταψήφισε, αν και αυτό πια έχει χάσει την πολιτική αξία του,  αφού η Λαϊκή Συσπείρωση καταψηφίζει τα πάντα, στάση που απλώς της επιτρέπει να κάνει κριτική χωρίς να δέχεται κριτική αλλά δεν συμβάλλει εποικοδομητικά στην διαχείριση των δημοτικών θεμάτων κατά την γνώμη μου.

Η λευκή ψήφος όμως, της νέας διοίκησης του δήμου, στη νέα μείωση των θέσεων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, ύστερα από πρόταση της απερχόμενης διοίκησης, έχει ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ - που δεν μπορεί να αγνοηθούν και αυτό δεν είναι "κατά την γνώμη μου" αλλά είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.

Διότι αν υπάρχει ΕΝΑ - ΕΝΑ ΟΜΩΣ,  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ - θέμα από το οποίο θα μπορούσαν να αξιολογηθούν οι προθέσεις και οι προτεραιότητες της νέας διοίκησης και να βγουν αντικειμενικά συμπεράσματα επί της ειλικρίνειας των προθέσεών της  ή της αποφασιστικότητάς της στην εφαρμογή πολιτικών ανάταξης  υπέρ των πολιτών, του λαού, της κοινωνίας των δημοτικών  δράσεων "αριστερότερα", "κοινωνικότερα", - μέσα στα ρεαλιστικά όρια των δυνατοτήτων άσκησης δημοτικής πολιτικής, θα ήταν-  η αύξηση των θέσεων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς - έστω και λίγο  από τα χρόνια του Κουράση.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ:

"Φέτος θα πάρουμε 440 παιδιά (10% τουλάχιστον περισσότερα από πέρυσι) και θα βρούμε τους πόρους γι' αυτά τα επί πλέον 40 από άλλους κωδικούς. Και καλούμε την απερχόμενη πλειοψηφία να αποσύρει το θέμα αν δεν υλοποιήσει ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ή να φέρει αυτή την δική μας πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο γιατί τον Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί θα είναι .... αντιπολίτευση και εμείς θα είμαστε διοίκηση".

Αυτή θα έπρεπε να είναι - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ - η θέση της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στο δημοτικό συμβούλιο.

Και να ξέρουν ότι κανείς σοβαρός δεν πείθεται ότι η απερχόμενη πλειοψηφία έφερε την μείωση θέσεων στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς συνεννόηση με τη νεοεκλεγείσα διοίκηση.
Και αυτό καταδεικνύει και η ΜΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ άλλωστε.

Η νέα μείωση των θέσεων των παιδικών σταθμών είναι θέμα που δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά και προβληματισμό και πρέπει να επανεξεταστεί ΑΜΕΣΑ από το επιτελείο του νέου δημάρχου Χαλανδρίου και ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

Διότι

1. Δικαιώνει απολύτως την πολιτική Κουράση στους παιδικούς σταθμούς τα προηγούμενα χρόνια.
2. Κάνει κακό σεφτέ για τη νέα διοίκηση.

ΤΟ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ:

ΦΕΤΟΣ:



ΠΕΡΥΣΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου