Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Λάβαμε και βεβαίως αναρτούμε για ενημέρωσή σας, κείμενο με τις θέσεις του Συλλόγου Ιδιοκτητών των οικοπέδων του καταυλισμού των ΡΟΜΑ. 



Είναι άκρως λυπηρό Έλληνες νομοταγείς πολίτες να βιώνουν τη μέγιστη βαναυσότητα από το ίδιο τους το κράτος. Στην Ελλάδα του 2014 καταπατούνται ουσιώδη άρθρα του Συντάγματος της Χώρας μας, οι Νόμοι , οι Δικαστικές Αποφάσεις και οι Εισαγγελικές Εντολές και παραβιάζονται σε βάρος ιδιοκτητών και περιοίκων της περιοχής του Νομισματοκοπείου, στο Χαλάνδρι Αττικής, 15 τουλάχιστον από τα 30 Θεμελιώδη Άρθρα της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ.
Σας παρουσιάζουμε το παρακάτω σύντομο ιστορικό ντροπής αλλά και καταπάτησης κάθε έννοιας δικαίου.

Σύντομο Ιστορικό

Οι θιγόμενοι είναι Έλληνες πολίτες, οι ιδιοκτήτες των οποίων οι περιουσίες καταπατούνται χρόνια τώρα και οι περίοικοι της περιοχής που υπομένουν καθημερινά τις συνέπειες της κρατικής αναλγησίας που επιτρέπει την διατήρηση του παράνομου καταυλισμού των ΡΟΜΑ στην περιοχή.
Οι ιδιοκτήτες μεν αγόρασαν νομίμως μικρά, εκτός σχεδίου αγροτεμάχια 250-300 τ.μ. περίπου έκαστο, στην περιοχή του Νομισματοκοπείου ή τα έχουν αποκτήσει νομίμως από τους γονείς τους με αποδοχή κληρονομίας, όταν οι τελευταίοι απεβίωσαν. Στερούνται δε το δικαίωμα να επισκεφτούν τις περιουσίες του γιατί κινδυνεύουν από τους καταπατητές.
Οι καταπατητές, Έλληνες πολίτες και αυτοί - όπως ισχυρίζονται άλλωστε- τσιγγάνοι στην καταγωγή, ήρθαν από την Χαλκίδα στην Αθήνα και διέμεναν σε ενοικιαζόμενα σπίτια. Την δεκαετία του '90 εγκατέλειψαν τα ενοικιαζόμενα σπίτια, εξαφάνισαν τις ρυμοτομημένες περιφράξεις των παραπάνω αγροτεμαχίων και έστησαν παραπήγματα πάνω σε αυτά.
Οι νόμιμοι ιδιοκτήτες για να ελευθερώσουν τις περιουσίες τους από τους κλέφτες-καταπατητές προσέφυγαν στην Πολεοδομία και τη Δικαιοσύνη.

Ενδεικτικά αναφέρουμε δικαστικές αποφάσεις και παραβατική συμπεριφορά για ένα θέμα που έπρεπε να έχει λήξει αυτονόητα από το 1996.

1) Την τελεσίδικη απόφαση της Πολεοδομίας από το 1996 !!! η οποία επιβάλλει την κατεδάφιση των συγκεκριμένων παραπηγμάτων. Η ανωτέρω απόφαση επικαιροποιήθηκε τρείς φορές το έτος 2012 με αρ. πρωτ. 25963/11-12/1/2012, αρ. πρωτ 4768- 20/6/2012, αρ.πρωτ 11726-25/7/2012,
2) Την 644-19/4/1999 έκθεση αποβολής και απόδοσης νομής στους νόμιμους ιδιοκτήτες του Δικ. Επιμελητή του Πρωτοδικείου Αθηνών Σπύρου Παναγιωτακόπουλου κατ' εφαρμογή της υπ' αρ. 529/1977 αποφάσεως του Ειρηνοδικείου Αθηνών,
3) Τον μεγάλο αριθμό καταδικαστικών αποφάσεων δικαστηρίων οι οποίες επιβάλλουν την άμεση απομάκρυνσή των παράνομων Ρομά από τις καταπατημένες περιουσίες των ιδιοκτητών,
4) Την με αρ. 642/2011 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου της Αθήνας με την οποία δικαιώνονται 54 οικοπεδούχοι των καταπατημένων περιουσιών των, και η οποία καταδικάζει το κράτος να πληρώνει πρόστιμο γιατί δεν εφαρμόζει το Σύνταγμα (άρθρο 17) αλλά και το Νόμο που απαγορεύει την ανεξέλεγκτη εγκατάσταση νομάδων συμπεριλαμβανομένων και των Τσιγγάνων και
τους αφήνει παράνομα να καταπατούν 18 χρόνια!!! τις ιδιοκτησίες τους.
5) Την άρνηση των συγκεκριμένων Ρομά να δεχτούν τα δάνεια των 60.000 ευρώ που τους χορήγησε η Πολιτεία ανά οικογένεια το 2006 προκειμένου να αποκτήσουν νόμιμη στέγη όπως έπραξαν οι 9000 περίπου άλλοι Ρομά στην υπόλοιπη χώρα οι οποίοι έλαβαν αντίστοιχα δάνεια για τον ίδιο σκοπό.
6) Ο Δήμαρχος που πρωτοστάτησε προκειμένου να τους χορηγηθούν τα παραπάνω δάνεια δημοσιοποίησε ότι οι αρχηγοί των συγκεκριμένων Ρομά τον εκβίασαν ζητώντας του μίζα για να πειθαρχήσουν. Ο τότε Δήμαρχος δεν ενέδωσε στον εκβιασμό τους και έτσι συνέχισαν να κρατούν τις κλοπιμαίες ιδιοκτησίες μας.
7) Την από 19.1.2001 επιστολή του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως προς τον Συνήγορο του Πολίτη με αρ. πρωτ. 1008/22/117-ε / 19-6-2001 η οποία αναφέρει ότι: Σε συνολικά 87 περιπτώσεις συλληφθέντων και οδηγηθέντων ενώπιον του κ. Εισαγγελέα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, οι συλληφθέντες δήλωσαν ότι τα ναρκωτικά προμηθεύθηκαν από τους αθιγγάνους της περιοχής Νομισματοκοπείου.
8) Το έγγραφο του Δημάρχου Χαλανδρίου με αρ. πρωτ. 1100/20-1-12 στο οποίο καταγράφεται η αγανάκτηση μέσω αυτού όλων των κατοίκων του Χαλανδρίου για την παράνομη εγκατάσταση των συγκεκριμένων Τσιγγάνων στην περιοχή του Νομισματοκοπείου, βεβαιώνοντας άμεσα ότι είναι παράνομοι και πρέπει να απομακρυνθούν.
9) Το έγγραφο του Δήμου Χαλανδρίου - Τμήμα Πολεοδομικών εφαρμογών 17/1/12 - στο οποίο φαίνεται ότι δεν έχει δοθεί ποτέ άδεια εγκατάστασης των συγκεκριμένων Τσιγγάνων στην περιοχή του Νομισματοκοπείου βεβαιώνοντας άμεσα ότι είναι παράνομοι και πρέπει να απομακρυνθούν.
10) Το έγγραφο της Αστυνομίας με αρ. πρωτ. 1032/2/23-β/28-11-2012 η οποία βεβαιώνει ότι κανένας φορέας δεν έχει δώσει άδεια παραμονής των συγκεκριμένων Τσιγγάνων στην περιοχή του Νομισματοκοπείου, βεβαιώνοντας
άμεσα ότι είναι παράνομοι και πρέπει να απομακρυνθούν.
11) Την με αρ. πρωτ. 1018/33/446-9-6-12 Εισαγγελική παραγγελία με την οποία εντέλλεται ο Αστυνομικός Διευθυντής της Αθήνας να προβεί στην άμεση και ασφαλή απομάκρυνση των συγκεκριμένων Ρομά, στην κατεδάφιση των παραπηγμάτων και στην φύλαξη του χώρου για να μην επαναληφθούν τα ίδια φαινόμενα.
12) Την με αρ. : Β. κλ. ΓΠ 12/28 αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία του Πρωτοδικείου Αθηνών , για το ίδιο θέμα εναντίον του τότε Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, και του Δημάρχου Χαλανδρίου για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.
13) Την με αρ. 1040-12/11/2012 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνας η οποία απορρίπτει την αίτηση αναστολής της κατεδάφισης που κατέθεσαν οι αθίγγανοι, δηλαδή θέτει και πάλι σε ισχύ την εισαγγελική εντολή που επιβάλει την ΑΜΕΣΗ κατεδάφιση του παράνομου καταυλισμού Ρομά στο Νομισματοκοπείο.
14) Την με αρ. 3645/2013 απόφασή του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνας η οποία επικυρώνει την πρωτόδικη απόφαση 642/2011.
15) Την με αρ. 7599/11-7-2014 ΝΕΑ τελεσίδικη απόφαση της Πολεοδομίας η οποία επιβάλλει την κατεδάφιση των συγκεκριμένων παραπηγμάτων.
16) Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι παραβιάζονται τουλάχιστον 15 από τα 30 βασικότερα άρθρα της Διακήρυξης του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών σε βάρος των ιδιοκτητών και των περιοίκων τους οποίους το κράτος περιφρονεί μέσω των εκπροσώπων τους στις σχετικές με το θέμα Δημόσιες Υπηρεσίες, μας αγνοεί σαν να είμαστε ανύπαρκτοι πολίτες., ούτε καν δεύτερης κατηγορίας. Για εμάς δεν ισχύει το Σύνταγμα, κανένας Νόμος , καμία Δικαστική απόφαση, καμία Δικαιοσύνη , κανένα Δίκαιο.

Μετά τα παραπάνω γίνεται φανερό ότι :

1) Περιφρονείται και παραποιείται η ανώτερη δικλείδα ασφαλείας στην εφαρμογή της δικαιοσύνης που είναι η Εισαγγελική Εντολή,
2) Συνεχίζεται η παράνομη ομηρία μας από τον παράνομο καταυλισμό των τσιγγάνων και πέρα της 18ετίας!
3) Καταδικάζονται όλοι οι Έλληνες, φορολογούμενοι πολίτες, να συνεχίσουν να πληρώνουν, εν μέσω κρίσης, αποζημιώσεις όπως επέβαλε το Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας με την 642/2011 απόφασή του η οποία επικυρώθηκε πρόσφατα και από το Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας (απόφαση 3645/2013) για να συντηρούν μία παράνομη κατάσταση η οποία εξοργίζει κάθε έντιμο πολίτη.
4) Επιβραβεύεται κάθε είδους παραβατικότητα των μακροχρόνια πολλαπλά παράνομων Τσιγγάνων του Νομισματοκοπείου.
5) Ενθαρρύνονται οι κάθε είδους παράνομοι να συνεχίσουν να κλέβουν-καταπατούν ξένες περιουσίες και όχι μόνο,
6) Δημιουργείται ανασφάλεια και απογοήτευση σε κάθε νομιμόφρονα πολίτη όπως είναι οι ιδιοκτήτες των κλεμμένων-καταπατημένων οικοπέδων και των χιλιάδων περιοίκων του παράνομου καταυλισμού στο πολυπληθές προάστιο του Χαλανδρίου οι οποίοι βιώνουν τις χειρότερες συνθήκες διαβίωσης, από τη γειτνίασή τους με τον καταυλισμό.
7) Δημιουργούνται αισθήματα αγανάκτησης και οργής στην κοινωνία, βλέποντας το άδικο να κυριαρχεί επί του δικαίου και με ότι αυτό συνεπάγεται.
8) Καταδικάζονται οι νόμιμοι ιδιοκτήτες όταν σε αδυναμία τους να πληρώσουν το ενοίκιο ή τη δόση δανείου ή τους γίνεται κατάσχεση λόγω χρεών να χάσουν το σπίτι τους ή να πάνε και φυλακή ακόμα γιατί δεν μπορούν να ρευστοποιήσουν την περιουσία που απόκτησαν δουλεύοντας και όχι κλέβοντας όπως έπραξαν οι συγκεκριμένοι παράνομοι.
9) Η εκούσια ή ακούσια αναλγησία των δημοσίων λειτουργών ματώνει την ψυχή όλων εκείνων των οικογενειαρχών οι οποίοι βιώνουν τον πόνο της αρρώστιας ή βιώνουν ακόμα και την απώλεια αγαπημένων προσώπων μέσα στις οικογένειές τους χωρίς να μπορούν να τους προσφέρουν αυτά που δικαιούνται, γιατί κλέφτες- καταπατητές και εκβιαστές αφήνονται απροκάλυπτα να νέμονται φανερά και
εντελώς παράνομα και καταχρηστικά τον ιδρώτα τους.
10) Παραβιάζονται κατ'εξακολούθηση 15 τουλάχιστον από τα 30 άρθρα της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ σε βάρος των τίμιων και νομοταγών πολιτών ενώ κανένα άρθρο δεν παραβιάζεται σε βάρος των συγκεκριμένων παρανόμων.
Μετά την καταδίκη του κράτους με την 642/2011 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου της Αθήνας θεωρήσαμε ότι το κράτος θα συνετιστεί.
Δυστυχώς πέσαμε σε πλάνη.
68 επίσημες αναφορές μας προς την Δημόσια Διοίκηση, Πρωθυπουργούς, Υπουργούς, Βουλευτές,''Γραμματείς και Φαρισαίους'' κάθε υπουργείου ή δημόσιας υπηρεσίας σχετικής με το θέμα μας καθώς και πολλαπλές ερωτήσεις- επερωτήσεις βουλευτών στη βουλή κ.τ.λ.
ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ
Το κράτος μας περιφρονεί σαν να είμαστε ανύπαρκτοι πολίτες.

Για όλα τα παραπάνω απευθύνουμε αίτημα προς τους αρμοδίους κρατικούς φορείς :

Να σταματήσουν να ενθαρρύνουν πολίτες που διαβιούν σε μισθωμένα σπίτια να τα εγκαταλείπουν και να κλέβουν ξένες ιδιοκτησίες και μάλιστα από τίμιους πολίτες οι οποίοι δούλεψαν, μόχθησαν , στερήθηκαν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους για πολλά χρόνια μέχρι να τις αποκτήσουν.

Να σταματήσουν να προστατεύουν παράνομες κοινωνικές ομάδες πολιτών μα ούτε και τις ενθαρρύνουν ώστε να καταπατούν κατά τον χειρότερο τρόπο τα ανθρώπινα δικαιώματα τίμιων πολιτών κλέβοντάς τους τις περιουσίες , τις νόμιμες ελευθερίες τους , καταρρακώνοντας την αξιοπρέπειά τους προσβάλλοντας και προκαλώντας τόσο βάναυσα την κοινωνία και το κοινωνικό αίσθημα.

Να σταματήσουν να περιφρονούν τη '' ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ'' , μια τακτική που διαρκεί για περισσότερο των 18 χρόνων.

Αφού διαπιστώσουν για άλλη μία φορά το αληθές για όλα τα παραπάνω καταγγελλόμενα και αντιληφθούν το αυτονόητο, να σεβαστούν επιτέλους και να προστατεύσουν τις νόμιμες και ισχυρές δικαστικές αποφάσεις που υπακούουν στους νόμους της Χώρας μας και υπηρετούν τη Δικαιοσύνη και να μας ελευθερώσουν ΑΜΕΣΑ από τους κλέφτες - καταπατητές εφαρμόζοντας πολύ απλά τη ''ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ''.

Με εκτίμηση,
Σύλλογος ιδιοκτητών και περιοίκων της περιοχής του Νομισματοκοπείου -Χαλάνδρι ''Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ'' | charikanel1411@windowslive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου