Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ο ΧΥΔΑΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Στις δουλειές του ο Νταβίας τι κάνει; Τους πληρώνει καλά;




Άφησα 2 μέρες να περάσουν για να απαντήσω την ΥΨΙΣΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ του Νίκου Πανταζή.

Και το άφησα για να αποθρασυνθεί και να πει κι άλλα.
Το περιμένω και το προκαλώ μήνες για να βγουν τα φίδια από τς τρύπες τους και να ξεκαθαρίσει η αλήθεια σχετικά με όσα μου καταμαρτυρούν οι πανταζήδες και σια, χρόνια τώρα.
Τα έχεις ακούσει πριν καιρό, είμαι σίγουρος.
Αν δεν τα έχεις ακούσει είσαι στην μειοψηφία του Χαλανδρίου.

Γιατί αυτά περί των "δουλειών του Νταβία" έχουν ακουστεί τόσο πολύ  - στο Χαλάνδρι, την Χαριλάου Τρικούπη και την Κουμουνδούρου - αφού διακινούνται χρόνια από ολόκληρο το βδελυρό τοπικό σύστημα που έχει μοιράσει το Χαλάνδρι σε φέτες συμφερόντων, εκεί περί το 2002-3 και υπερασπίζεται με λύσσα την διαιώνιση της νομής εξουσίας και σφαιρών επιρροής που συμφώνησαν μεταξύ τους και δεν θέλουν να ανατραπεί.

Και που ξέρουν ποιος ήταν Ο ΜΟΝΟΣ - που ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης και τότε - δεν μπήκε ποτέ σε τέτοια πολιτικά νταραβέρια.

Συμφωνία νομής που στο κουτάκι ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ γράφει δίπλα ΠΑΝΤΑΖΗΣ .

"Ποτέ μου δεν σκέφτηκα να κατηγορήσω κάποιον αντίπαλο μου πολύ περισσότερο να τον κατηγορήσω ενώ ξέρω ότι αυτά που υπαινίσσομαι δεν είναι αληθή."  τόλμησε και  έγραψε ο ανόητος ΠΑΝΤΑΖΗΣ.

"Τι θα γίνει όταν αποδειχθεί ότι δεν είναι έτσι όπως τα παρουσίασε τα πράγματα. Αλλά ακόμη και αν ήταν έτσι μπορεί να μου πει στις δουλειές τις δικές του με πραγματικούς εργαζόμενους που δούλευαν για τον ίδιο και όχι για τον Σύλλογο  τους είχε όλους ασφαλισμένους και καλοπληρωμένους." έγραψε ο φαύλος Πανταζής αναφερόμενους σε ιδιωτικές υποθέσεις που έχει ακούσει αλλά δεν έχει κατανοήσει ή τις χρησιμοποιεί κατά πώς τον βολεύει.

Άφησα 2 μέρες να περάσουν για να απαντήσω την ΥΨΙΣΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ του.

Να επιχειρεί να πάρει ΑΛΛΟΘΙ για την διαχείριση που κάνει σε ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα και σε ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ αθλητικούς χώρους στα ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ περί των ιδιωτικών υποθέσεων μου, όπως κάνει με όλους όσους του κάνουν κριτική.

Άλλοθι του στυλ "και σεις σκοτώνατε τους μαύρους" σε ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας σε ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ χώρους, από όσα διαδίδουν χρόνια τώρα παρασκηνιακά η κλίκα τους, αλλά κανείς (εκ των εχόντων έννομο συμφέρον) δεν τα είπε δημόσια ή δεν απευθύνθηκε σε κανένα ελεγκτικό μηχανισμό.

Ο ΑΡΧΙΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ που τολμάει να γράφει ότι "δεν έχει κατηγορήσει κανέναν ενώ ξέρει ότι αυτά που λέει είναι αναληθή".

Σε προκαλώ άθλιε να γράψεις ό,τι ξέρεις σχετικά με τους εργαζόμενους και την δουλειά μου.
Ή οποιαδήποτε άλλη ιδιωτική μου υπόθεση. Παλιές γκόμενες, τα μεγάλα πάρτυ στον ΚΟΥΡΟ που τα πίναμε όταν είμαστε πιτσιρίκια 19-20 χρόνων και που τα λέτε ακόμα (ΓΕΛΙΟΙ) ενώ έχουν περάσει 25 χρόνια, ΠΕΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ αφού τα λέτε ιδιωτικά.

Δεν θα σε ακολουθήσω σε αυτό τον δρόμο της πολιτικής ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΜΑΤΑ.
 Που ξέρω και εγώ τέτοια! Αλλά δεν θα γίνουμε ίδιοι.
Αυτό τον ενοχλεί τον τρισάθλιο. Ότι δεν γίναμε ποτέ ΙΔΙΟΙ!

Για ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ εμένα δεν με έχει κατηγορήσει ποτέ κανείς.
Μόνο για σκληρό πολιτικό παίκτη σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ ζητήματα.
Γι΄αυτό δεν με θέλουνε στα πόδια τους.

Σε προκαλώ λασπολόγε να αναδείξεις έστω και ένα στοιχείο σχετικά με οποιαδήποτε διαφορά της δουλειάς μας ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, που πιστοποιήθηκε επίσημα από ελεγκτικό μηχανισμό.

Και σε προκαλώ παρά το γεγονός ότι καμία δουλειά δεν έχεις να ασχολήσε με τις ιδιωτικές δουλειές μου.
Δεν έχεις έννομο συμφέρον να πιάνεις την δουλειά μας - το ψωμί μας - στο στόμα σου αλλά μέχρι αύριο εθελοντικά σου δίνω αυτό το δικαίωμα.

Πες τώρα τι έχεις να πεις αν έχεις να πεις.
Δεσμεύομαι ΔΗΜΟΣΙΑ να μην κάνω νομικές ενέργειες αν ΤΩΡΑ πεις ό,τι έχεις να πεις.

Μετά από αύριο όμως κάθε φορά που θα κάνεις αναφορά σε διαφορά ΜΟΥ με οποιονδήποτε, που βρίσκεται στην δικαιοσύνη και που εσύ δεν έχεις έννομο συμφέρον, θα σου κάνω μήνυση και αγωγή.
Έχεις μια ευκαιρία. Αξιοποίησέ την.
Αλλά μετά, δεν θα σου επιτρέψω να ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΣ συνεχώς στην ΔΗΜΟΣΙΑ διαχείρισή σου με άλλοθι τα ιδιωτικά μου θέματα.
ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑΖΗ! 
Ούτε καν συνεργάτες.

ΟΥΤΕ ΤΑ (ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ή ΝΟΜΙΜΑ) ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΥΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ και προσπαθούμε να διαχειριστούμε.

ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥ- ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥ - ΥΠΟΥΛΟΥ ΚΑΘΙΚΙΟΥ

Είναι υπόθεση που αφορά συνεταίρους και συνεργάτες, όχι εσένα, ούτε τον δήμο.

Ενώ εμείς θα ασχολούμαστε με τον σύλλογό σου ΣΥΝΕΧΩΣ και τα δημόσια αθλητικά κέντρα που έχεις πάρει προίκα.

ΕΚΕΙ - όσο και αν δεν σ΄ αρέσει - είσαι ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ με όλους τους δημότες - άρα και εμάς - και ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ  - βλέπεις - ΈΝΝΟΜΌ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

Εσύ άθλιε διαχειρίζεσαι (και) ΔΙΚΑ ΜΟΥ λεφτά (και) ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ χώρους.
Λεφτά από τα ελάχιστα που έχω.
Εγώ δανεικά ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ, ούτε δικά σου λεφτά διαχειρίστηκα.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Αν δεν καταθέσεις μέχρι αύριο συγκεκριμένα τι είναι αυτά που λες, όπως σε προκαλώ,  θα έχεις πλέον από την Πλατεία τον μόνιμο χαρακτηρισμό του ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ δίπλα στο όνομά σου.

ΥΓ: Ο πρώτος που έμεινε ανασφάλιστος από τα προβλήματα που προκλήθηκαν στην δουλειά μας από κάτι καλοπληρωτές του δημοσίου ήταν ο επικεφαλής της εταιρίας.

Δεν άφησα ποτέ απλήρωτα ένσημα προσωπικού για να ασφαλίζω συγγενικά μου πρόσωπα με τα λεφτά της εταιρίας, πανάθλιε συκοφάντη.

ΚΟΙΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου