Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Δήμαρχοι της Αττικής δίνουν ραντεβού στην Πεντέλη



Προσκεκλημένοι είναι περί τους 100 νυν και πρώην δημάρχους της Αττικής και οικοδεσπότης ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, που προαλείφεται για πρόεδρος της ΠΕΔΑ στις επικείμενες εκλογές. Το ραντεβού είναι την ερχόμενη Δευτέρα το βράδυ στον Τέλη απέναντι από τη Μονή Πεντέλης και, όπως μαθαίνει η στήλη, οι αιρετοί όλων των χρωμάτων έχουν κληθεί τόσο προφορικά (τηλεφωνικά) όσο και γραπτά. Στόχος του δημάρχου Πεντέλης που εκλέγεται από το 1988 επικεφαλής πολυφωνικού ψηφοδελτίου που εκτείνεται από την Κεντροαριστερά έως την Κεντροδεξιά, είναι να συζητηθούν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους αιρετούς πέρα από κόμματα. Αυτό, άλλωστε, επιβεβαιώνει και η πρόσκληση που δημοσιεύει η στήλη:

«Μπροστά στην έναρξη της νέας πενταετούς αυτοδιοικητικής θητείας βρισκόμαστε στην πρόκληση της σύστασης των οργάνων που θα μας αντιπροσωπεύσουν σε περιφερειακό και σε κεντρικό αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Η κατάσταση στην αυτοδιοίκηση κυρίως όπως αυτή διαμορφώθηκε με την εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και την πλήρη απαξίωση θεσμικά και λειτουργικά των αιρετών της Αυτοδιοίκησης, επιβάλλει συμμετοχή, συναγερμό και εγρήγορση όλων μας για το καλό της κοινωνίας που μας στηρίζει και του τόπου μας.

Η πολύχρονη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική διαδρομή μου μου επιβάλλει να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό αυτό και να σας ζητήσω να είμαστε μαζί στο βήμα αυτό. Το απαιτεί η κοινωνία, η αυτοδιοίκηση, η πατρίδα.

Στο γενικό πλαίσιο των παραπάνω σκέψεων με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλώ την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 και ώρα 20.30 στο κέντρο ΤΕΛΗΣ στην Πεντέλη ( οδός Ελ. Βενιζέλου, έναντι Ιεράς Μονής Πεντέλης), για ανταλλαγή απόψεων, γνωριμία και ένα ποτήρι κρασί.

Θα επικοινωνήσω και τηλεφωνικά μαζί σας.

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Πεντέλης

Δημήτριος Στεργίου- Καψάλης»

http://www.aftodioikisi.gr/, 20/8/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου