Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑ - ΚΑΤΑ ΚΟΥΡΑΣΗ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΤΟ ΜΑΪΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΝΑΝΑ;



Όπως σας είπαμε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ από το δημοτικό συμβούλιο απολογισμός του δήμου.

Και αυτό - όσο και να επιχειρεί το διαβόητο (και απερχόμενο ελπίζουμε) γραφείο τύπου (αυτό του Γ. Σταθόπουλου), μετά το πρωινό μας δημοσίευμα - να αποκρύψει πίσω από  την δημιουργία επίπλαστων εντυπώσεων με έκδοση ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ δελτίο τύπου  (http://www.halandri.gr/Default.aspx?lang=el-GR&page=193&newsid=3548) και επιλεκτική διαρροή στο enypografa.gr των υποτιθέμενων "απολογιστικών στοιχείων"

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ LIΝΚ με τα "στοιχεία" όπως στάλθηκαν επιλεκτικά από το γραφείο τύπου στους συναδέλφους ΣΗΜΕΡΑ (αφού δεν το είχαν αναρτήσει προχτές):

 http://enypografa.gr/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA/

Δείτε εδώ και τα "στοιχεία" που έστειλαν στον συνάδελφο - συνεπώνυμο κατά σύμπτωση του απερχόμενου υπευθύνου του γραφείου τύπου του δήμου:

 http://enypografa.gr/wp-content/uploads/2014/08/kourasis-parousiasi-dimotiko-symvoulio.pdf

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Ο απολογισμός ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ - σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία - ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ με απαρτία και ψηφοφορία και οι δημοτικοί σύμβουλοι ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ - δια της ψήφου τους - για τα στοιχεία που εγκρίνουν.
Αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που η συνεδρίαση προχτές ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΗ (δύο προσκλήσεις - η 19η τακτική και η 2η ΕΙΔΙΚΗ).

ΤΟ ίδιο το video που ανάρτησε λοιπόν το γραφείο τύπου του δήμου (και καλά για να μας διαψεύσει) και είναι απόσπασμα από την συζήτηση του 1ου θέματος της τακτικής συνεδρίασης (ακούστε την εκφώνηση από την πρόεδρο κ. Χατζηγεωργίου)  "και ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΙΑΣΗ ΕΚΓΡΙΣΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (η συνεδρίαση ήταν διπλή ακριβώς γιατί η έγκριση απολογισμού απαιτεί ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ).

Άλλωστε η αλήθεια μπορεί να φανεί πανεύκολα και να μας κάνουν ρόμπα.

Αν υπάρχει έγκριση του απολογισμού καλούμε το εξυπνακίστικο γραφείο τύπου να μας τρίψει στα μούτρα ΤΟΝ ΑΔΑ (τον αριθμό ανάρτησης στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ) όπου θα φαίνεται ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥΣ.

Αλλά αναγνώστη μου τι να μας πει τώρα.

Διαψεύδεται μωρέ η Πλατεία;

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Γιατί βέβαια ποιος δημοτικός σύμβουλος θα ψήφιζε απολογισμό που αναφέρει ότι ... είναι έτοιμος ο Δήμος  να απαλλοτριωσεί το Δουζένη (θα επανέλθουμε σύντομα σε αυτό).

Η εποχή που λέγατε στον πολίτη ό,τι θέλατε και μας βγάζατε τρελούς πέρασε.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου