Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΝΤΟΥ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ



Η Πλατεία υπολειτουργεί λόγω Αυγούστου, αλλά όταν οι ειδήσεις τρέχουν είμαστε εκεί για να δημοσιεύσουμε γεγονότα και αλήθειες που οι άλλοι κρύβουν όταν δεν εξυπηρετείται η στρατηγική τους και δημιουργείται πολιτικό κόστος.

Προχτές λοιπόν στον καταυλισμό έκαναν ντου τα ΜΑΤ.

Μερικοί περίοικοι μαζεύτηκαν και πανηγύριζαν, πιστεύοντας ότι ήρθε η ώρα να απαλλαγούν από το βάσανο των τσιγγάνων, όπως τους υπόσχονται πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί της συντηρητητικής πλευράς.

Απέναντί τους οι τσιγγάνοι και μερικοί υποστηρικτές τους. 

Ενδιάμεσα αναπτύχθηκαν οι ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ, οι οποίοι έκοψαν την κεντρική παροχή ρεύματος προς τον καταυλισμό δίνοντας αρχικά την αίσθηση ότι η ώρα της βίαιης απομάκρυνσης των τσιγγάνων είχε φτάσει.

Μετά από δύο ώρες όμως, οι αστυνομικοί επανασύνδεσαν το ρεύμα και απομακρύνθηκαν υπό τους πανηγυρισμούς των τσιγγάνων και με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στους κινητοποιημένους διώκτες τους.

ΚΑΙ ΕΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ (εδώ στην παραλία) ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι κάποιοι ΣΚΟΠΙΜΑ εγκλωβίζουν τους συμπολίτες μας σε τεχνητά στρατόπεδα με τεχνητές και ανούσιες πολώσεις, χωρίς κανένα λόγο, χωρίς καμία στρατηγική επίλυσης του θέματος για να συσκοτίσουν τις μεγάλες ευθύνες του δήμου και της κυβέρνησης για την πολύχρονη καθυστέρηση στην οριστική και ουσιαστική διευθέτηση της περιοχής ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ.

Περισσότερα όταν θα τελειώσουν οι ολιγοήμερες διακοπές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου