Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΩΜΑΤΕΙΟ "Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ": Κατεδάφιση του παράνομου καταυλισμού Ρομά στο Νομισματοκοπείο, μετά από 18 χρόνια καθυστέρησης


Στις 30 Σεπτεμβρίου 2014 η Δικαιοσύνη και το Κράτος επιβάλλουν  στους παράνομους και καταπατητές τσιγγάνους του Νομισματοκοπείου, μετά από σειρά καταδικαστικών αποφάσεων και μετά την 6η κατά σειρά απόφαση κατεδάφισης, να αποδώσουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τις περιουσίες τους, που τις είχαν κλέψει από 18ετίας!
 
Όλα αυτά τα χρόνια «ευαίσθητοι» πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί παροτρύνουν και ενθαρρύνουν τους συγκεκριμένους τσιγγάνους  να συνεχίσουν να κρατούν τις κλοπιμαίες περιουσίες των νομίμως κατόχων πολιτών, έστω και με τη βία.
«Αν χρειαστεί θα χυθεί  και αίμα» προειδοποιούν, όσους θα φοβούνται το πολιτικό κόστος!
Δηλαδή επιδιώκουν την επικράτηση πλήρους κοινωνικής αναρχίας, χρησιμοποιώντας ως μέσον την εμφύτευση  μιας ακόμα άλλης αντικοινωνικής και παραβατικής  συμπεριφοράς στους συγκεκριμένους τσιγγάνους.
 Ο απώτερος σκοπός τους όμως είναι να δημιουργήσουν το αίσθημα μέγιστης ανασφάλειας  στους φιλήσυχους πολίτες, οι οποίοι με τη σειρά τους θα  εκφράσουν τη μέγιστη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση προς την όποια  κυβέρνηση βρίσκεται στην εξουσία και να εναντιωθούν προς αυτήν.
Έτσι θεωρούν ότι οι ίδιοι θα πλησιάσουν πολύ συντομότερα στην εξουσία.  
Γι αυτό άλλωστε τους θέλουν επάνω σε κλεμμένες περιουσίες και όχι σε κάποιον άλλο
αδειοδοτημένο και νόμιμο χώρο. Για να φαίνεται εντονότερα η ανυπαρξία του κράτους.
Γι αυτό τους θέλουν να διαβιούν μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και αντιδρούν σε κάθε μετακίνησή τους, υποσχόμενοι προς αυτούς δωρεάν  σπίτια, σε ένα ασαφέστατο μέλλον. Το κάνουν για να αγανακτούν όσο γίνεται περισσότεροι νομοταγείς πολίτες.

Γι’ αυτό την Τρίτη 30-9 που επιτέλους, μετά από 18 χρόνια καθυστέρησης, η σημερινή κυβέρνηση θα επαναφέρει το αίσθημα γαλήνης, ασφάλειας και νομιμότητας σε χιλιάδες πολίτες στο Χαλάνδρι και όχι μόνο, οι παραπάνω σκόπιμα αντιρρησίες, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προετοιμάσουν και θα προβούν σε κάθε είδους ενέργεια. Με μοναδικό στόχο να αποτρέψουν την εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων της Πατρίδας μας, να ακυρώσουν το πλήθος των καταδικαστικών αποφάσεων και την Εισαγγελική Παραγγελία, να ανατρέψουν ό, τι είναι  Ηθικό, Δίκαιο και Νόμιμο για όλους τους πολίτες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο   Πρόεδρο                               Ο αντιπρόεδρος                               Η Γενική Γραμματέας

Ευάγγελος Θεοδωράκος     Γεώργιος Αναστασάκης               Χαρίκλεια Κανελλοπούλου

ΣΧΟΛΙΟ: 

Την ανακοίνωση δεν μας την έστειλε με ΔΤ το σωματείο.. Μας ζήτησε να αναρτηθεί η φίλη πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Αφροδίτη Χατζηγεωργίου και βεβαίως την αναρτούμε γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.
 Άλλωστε η δικιά μας θέση είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου