Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ


Οριστικοποιήθηκαν οι λίστες όσων παιδιών δικαιούνται δωρεάν (επιδοτούμενη από ΕΣΠΑ) φοίτηση στους παιδικούς σταθμούς ενώ σήμερα - μου είπε ο σμπίρος μου - συνεδριάζει η επιτροπή του δημοτικού συμβουλίου που θα επιλέξει τα παιδιά που θα πάνε στις ελάχιστες θέσεις των δημοτικών παιδικών σταθμών (θυμίζουμε ότι το "έπος" Κουράση μείωσε τις θέσεις από 950 που παρέλαβε σε 350 φέτος).

Η επίδειξη "πολιτικού πολιτισμού" της νέας διοίκησης απέναντι στην απερχόμενη συνεχίζεται, αφού την επιλογή των δικαιούχων κάνει η επιτροπή που είχε εκλέξει το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, με πλειοψηφία στα μέλη της από την παράταξη Κουράση που έτσι θα εφαρμόσει απρόσκοπτα την πολιτική της στους παιδικούς σταθμούς και για τον επόμενο χρόνο.

Την ίδια ώρα η "επίσημη ιστοσελίδα" της ΕΣΤΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ (150 θέσεων) του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗ, που μπορεί να δώσει λύση σε δεκάδες οικογένειες που δεν έχουν άλλη λύση για τα παιδιά τους αν υλοποιήσει την βούληση του διαθέτη, παραμένει "υπό κατασκευή" (για κάνα μήνα τώρα) οπότε δεν γνωρίζουμε ΕΠΙΣΗΜΑ ποιες προϋποθέσεις τίθενται (εκτός του γνωστού τουρκογύφτικου ρουσφετιού) για την χρήση των υπηρεσιών του παιδικού σταθμού του ιδρύματος.

Και θυμίζουμε ότι ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ πρέπει να είναι ο μοναδικός δήμος ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ!

ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!

Αυτό είναι το αποτέλεσμα του .... πολιτικού πολιτισμού των καθεστωτικών για σένα νέα μητέρα, για σένα νέε πατέρα.

ΥΓ: Κάποιοι πάντως έχουν πιάσει δουλειά επί του θέματος, μου είπε το πουλάκι. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου