Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Ο ΣΙΜΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

 
Ξεκινάει σήμερα και επίσημα η δημαρχιακή περίοδος για τον Σίμο Ρούσσο, ο οποίος λογικά αυτή την ώρα βρίσκεται ήδη στο γραφείο του δημάρχου και έχει πιάσει δουλειά.

Σε αντίθεση με όλες τις γειτονικές νεοεκλεγείσσες διοικήσεις ο νέος δήμαρχος δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα τα στελέχη της παράταξής του που θα αναλάβουν τις πέντε θέσεις των αντιδημάρχων - επιλογές που αποτελούν αποκλειστικά δική του αρμοδιότητα - ενώ για τα υπόλοιπα όργανα διοίκησης του δήμου αρμόδιο είναι το δημοτικό συμβούλιο να επιλέξει, ύστερα από πρότασή του δημάρχου βεβαίως - δια των δημαιρεσιών (προεδρείο, οικονομική επιτροπή, επιτροπή περιβάλλοντος).

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας φαίνεται ότι οι αντιδημαρχίες έχουν ξεκαθαρίσει παρά το ότι υπάρχουν ακόμα κάποια θεματάκια προς επίλυση.

Σύμφωνα λοιπόν με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας:

Για την αντιδημαρχία Καθαριότητας έχει κλειδώσει ο Δημήτρης Χριστουλάκης.

(Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Νέων Χαλανδρίου «Κώστας Βάρναλης», της «Πρωτοβουλίας Πολιτών» και του Συλλόγου «Τούφας-Μεταμόρφωσης-Φραγκοκκλησιάς». Υπήρξε μέλος του Φιλοπρόοδου Ομίλου Τούφας (ΦΟΤ). Ήταν μέλος της Επιτροπής για τη σωτηρία του εργοστασίου ΔΟΥΖΕΝΗ. Είναι μέλος του Συλλόγου «Προστασίας της Ρεματιάς» ενώ δραστηριοποιείται στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης «Μαζί να τα Φάμε».)

Για την αντιδημαρχία με ευθύνη την παιδεία, τον πολιτισμό και την κοινωνική πολιτική φαίνεται ότι προκρίνεται ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ (Εκπαιδευτικός που δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά με τις Αγωνιστικές Παρεμβάσεις- Συσπειρώσεις- Κινήσεις εκπαιδευτικών Αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Α. Λιοσίων- Ζεφυρίου-Φυλής. Μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ) της πρώην προέδρου της Ένωσης Γονέων Λίτσας Γαλάνη Πισιμίση (η οποία πάει για πρόεδρος του Δ.Σ.;)

Για την τεχνική υπηρεσία έχει κλειδώσει ο Κώστας Γερολυμάτος (Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός. Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων του Δήμου Χαλανδρίου. Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Γονέων Χαλανδρίου. Μέλος της τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Στην διοίκηση της οικονομικής υπηρεσίας έντονα ακούγεται το όνομα της Έλενας Χριστούλη (Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, θέατρο στη σχολή Βεάκη και εικαστικά στη σχολή Βακαλό. Εργάζεται ως σκηνογράφος στο θέατρο, κινηματογράφο, τηλεόραση και διαφήμιση. Ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης «Μαζί να τα Φάμε». Σήμερα μέλος της συντονιστικής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου.

Η ευθύνη λειτουργίας του δημοτικού ιατρείου φαίνεται ότι θα ανατεθεί στην φαρμακοποιό κα Μάζη (χωρίς αντιδημαρχία) ενώ για την ΦΛΥΑ ΑΕ ενημερώθηκαν η Γιάννα Αθανασάτου και Κ. Ευθυμίου για την θέση του Διευθύνοντος.

Αυτά έχουμε συγκεντρώσει προς το παρών και βέβαια εντός των επόμενων ωρών λογικά θα έχουμε και τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου