Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

"Χτύπαγαν" σπίτια σε όλη την Αττική - Βεβαιώθηκαν διαρήξεις σε Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Ψυχικό κ.ά.

φωτο: ZOUGLA.GR

Συνελήφθη προχθές (2-9-2014) το μεσημέρι στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 20ου Τακτικού Ανακριτή Αθηνών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς μαζί με τουλάχιστον άλλους δύο (2) συνεργούς του είχαν συστήσει από τετραετίας περίπου εγκληματική ομάδα με συγκεκριμένη δομή και ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, αλλά με την ίδια μεθοδολογία, διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής. 

Ειδικότερα, στις οικίες εισέρχονταν, είτε ενώ κάποιο μέλος της ομάδας απασχολούσε τους ιδιοκτήτες με διάφορες προφάσεις (ενοικίαση διαμερίσματος στην ίδια πολυκατοικία, πώληση προϊόντων και άλλα), είτε εκμεταλλευόμενοι την απουσία τους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη και διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια διέθεταν προς πώληση. 

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι διέπραξαν δέκα (10) διαρρήξεις-κλοπές από οικίες σε Αθήνα, Βριλήσσια, Νέο Ψυχικό, Χαλάνδρι, Αχαρνές και Παλαιό Φάληρο. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

www.astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου