Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Θρυλική εμφάνιση από τον ΑΠΟΕΛ ή αλλιώς Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελλήνων Λευκωσίας


Θρυλική εμφάνιση από τον ΑΠΟΕΛ η αλλιώς Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελλήνων Λευκωσίας στην Βαρκελώνη απέναντι στην παρέα του Μέσι και του Νεϊμάρ.
Το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη με άμυνα για σεμινάριο, κοίταξε στα μάτια την Μπαρτσελόνα και αν ο γνωστός μας Γκουστάβο Μαντούκα ήταν εύστοχος θα έφευγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Nuevo Campo, για την ιστορία η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 1-0 με κεφαλιά του Πικέ στο 28ο λεπτό.  

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στην Άμστερνταμ Αρένα, Άγιαξ και Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.
Στα άλλα αποτελέσματα της χθεσινής ημέρας Πόρτο-Μπάτε Μπορίσοφ 6-0, Μάριμπορ- Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 1-1, Μπάγερν Μονάχου- Μάντσεστερ Σίτυ 1-0, Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5-1, Ατλέτικο Μπιλμπάο – Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-0 και Τσέλσι-Σάλκε 1-1. 



Τι σου σκαρώνει η ζωή 















Το ποδόσφαιρο και η ζωή όταν έχουν κέφια μπορούν να σκαρώσουν τις πιο όμορφες και αληθινές ιστορίες…
Την Μάριμπορ την γνωρίσαμε στην προηγούμενη άκρως αποτυχημένη πορεία του Παναθηναϊκού στο Europa League.
Χθες λοιπόν η ομάδα στην οποία είναι τεχνικός διευθυντής ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έκανε το πέρασμα από την μια γενιά στην άλλη.
Οι φιλοξενούμενοι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας άνοιξαν το σκορ με τον Νάνι στο 80’, στο αμέσως επόμενο λεπτό του αγώνα μπαίνει ως αλλαγή ο γιός του Ζλάτκο Ζάχοβιτς, Λούκα.
Αφού χάνει κάποιες ευκαιρίες για την ισοφάριση, το καταφέρνει με κεφαλιά στο 92’ στέλνοντας το γήπεδο στα ουράνια και δημιουργώντας στον πατέρα τεράστια συγκίνηση.
Σκυτάλη στους τρεις
Την σκυτάλη σήμερα παίρνουν οι άλλοι τρεις Ευρωπαίοι, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης.
Για την πρώτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λίγκ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 20:00 την Δυναμό Μόσχας (ΑΝΤ1), ο Αστέρας Τρίπολης στην Τουρκία αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας στις 20:00 (ΝS1).
Τέλος στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 22:05 την Ντιναμό Μίνσκ (ΝS2).

Υστερόγραφα
Υ1: Θρήνος στην Ουκρανία για τον χαμό του Αντρέϊ Γκούσιν σε δυστύχημα, τον οποίο εμείς μάθαμε από το γκολ που εναντίον της Εθνικής μας, στο Γ. Καραϊσκάκης στο αλήστου μνήμης παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ του 2006.
Υ2: Στις 16 Δεκεμβρίου οι Σακραμέντο Κίνγκς, σε ένδειξη τιμής και σεβασμού προς το πρόσωπο του Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, θα αποσύρουν την φανέλα που φορούσε όταν αγωνίζονταν εκεί με το Νο 16.
Υ3: Το διάβασα στα Social Media και μου άρεσε: Κρίμα που δεν αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ στο Ελληνικό πρωτάθλημα, για να έχει και ο Ολυμπιακός έναν σοβαρό αντίπαλο…. 

ΣΠΥΡΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου