Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Γ.Γ. - ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΣΚΟΠΙΜΑ - ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

 

Επειδή πολύ συχνά ο λαλίστατος κ. Χανιωτάκης αλλά και εσύ Άγγελε, δημοσιεύετε αποσπάσματα από το aftodioikisi.gr, εγώ θα σχολιάσω την ανάρτηση που αφορά τον σύζυγο της βουλευτού και επίδοξης Περιφερειάρχη Αττικής, κυρίας Γιαννακάκη, ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, αποκαλύφθηκε μέσα από την διαδικασία ελέγχων νομιμότητας των πτυχίων των υπηρετούντων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/i-apithani-istoria-tou-sizigou-vouleftou-tis-dimar-me-to-plasto-ptixio-apo-to-lse-didaske-sto-ekdda-dilone-oti-ergazetai-sto-ptoxo-dimosio-foto

Εντυπωσιάστηκα με την ταχύτατη (σε σύγκριση με τον Ραν Ταν Πλαν) αντίδραση της βουλευτού, δύο μήνες μετά την δημοσιοποίηση της λαθροχειρίας του κυρίου Γασπαρινάτου – συζύγου Γιαννακάκη. Η κυρία βουλευτής μας άφησε κυριολεκτικά άφωνους δηλώνοντας «πιστεύω ότι πρέπει να υποστεί τις συνέπειες που προβλέπονται από το νόμο», λες και θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό. «Ο αιφνιδιασμός μου ήταν απόλυτος, καθώς είχα πλήρη άγνοια».

Η πολιτικός η οποία σύμφωνα με δήλωσή της, επί 14 χρόνια δεν πήρε χαμπάρι την λαμογιά που γινόταν μέσα στο σπίτι της, θέλει να μας φυλάξει και να μας σώσει από τα λαμόγια της χώρας». Έλεος.

Κρείττον το σιγάν μαντάμ, θα μπορούσε εύκολα να της απαντήσει κανείς. Η όπως θα το έλεγε η αείμνηστη Μαλβίνα, «όξω πού..η από την παράγκα».

Το λιγότερο που θα μπορούσε να μας προσφέρει η κυρία βουλευτής θα ήταν να παραιτηθεί, και να απομακρυνθεί ήσυχα και αθόρυβα, αν βέβαια της το επιτρέπουν οι συσχετισμοί της πολυδιασπασμένης ΔΗΜΑΡ, καθώς δεν γνωρίζω ούτε σε ποια τάση ανήκει η κυρία, ούτε σε ποια τάση ανήκει ο/η επόμενος στη σειρά.

Της τελευταίας στιγμής:

Ακούστηκε ότι η κυρία αποφάσισε να χωρίσει τον κύριο. Αν αληθεύει, λογικό ακούγεται. Άλλο να είναι παντρεμένη με έναν του London school of economics και άλλο να είναι με κάποιον της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ίσως και της καθαριότητας. Γιώργος Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου