Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΤΥΧΙΑ (ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ) Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ - ΕΠΑΨΥ

Με δύο δελτία τύπου - στο γνωστό πνεύμα της επιδοτούμενης από το ΕΣΠΑ, φρειδερικής  "φιλανθρωπίας" Κουράση, που συνεχίζεται αμετάβλητη,  ο δήμος μας ενημερώνει ότι οι Κοινωνικές Δομές του συνεχίζουν ακάθεκτες το γνωστό "θεάρεστο" και επιδοτούμενο "εθελοντικό" έργο τους μέσω του κοινωνικού παντοκοροϊδείου των 5500 ευρώ τον μήνα, της χρήσης των εγκαταστάσεων της ΕΣΤΙΑΣ παιδιού και των διορισμένων κολλητών..

Με το πρώτο δελτίο τύπου που ακολουθεί ο δήμος ευχαριστεί ΄(και διαφημίζει) την πολυεθνική Pelican και την SCAG που έδωσαν μολύβια και γομολάστιχες στους ωφελούμενους του κοινωνικού παντοκοροϊδείου.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Χορηγίες σχολικών ειδών για τα 150 παιδιά των ωφελούμενων από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Χαλανδρίου



Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Χαλανδρίου, με ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν θερμά τις εταιρείες Skag και Pelikan Hellas που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα τους για χορηγία σε σχολικά είδη προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των 150 παιδιών που ωφελούνται από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου
Συγκεκριμένα οι δυο εταιρείες προμήθευσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο με τετράδια, σάκες, στυλό, μολύβια, γόμες και άλλα είδη γραφικής ύλης.

Επίσης, ευχαριστούν τους δημότες Χαλανδρίου για τη δική τους προσφορά σε σχολικά είδη.

 Παράλληλα συνεχίστηκε η αστειότητα της - σχεδόν εβδομαδιαίας πια - συγκέντρωσης τροφίμων για το κοινωνικό παντοκοροϊδείο, το περασμένο Σάββατο στον Σκλαβενίτη με τα "φοβερά" αποτελέσματα που βλέπετε στην φωτό που συνοδεύει το δελτίο τύπου του δήμου.

Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση τροφίμων στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Χαλανδρίου 

φωτό: Myxalandri
Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, επί της Αγ. Παρασκευής 111 στο Χαλάνδρι, μεγάλη δράση συγκέντρωσης τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Δομής Παροχής Συσσιτίων του Δήμου Χαλανδρίου.


Οι συνδημότες μας ενημερώθηκαν για τις δράσεις των Κοινωνικών Δομών και πρόσφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης.
Ευχαριστούμε θερμά το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης που βρίσκεται πάντα δίπλα μας και στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Δομή Παροχής Συσσιτίων.

Ευχαριστούμε τους συνδημότες μας για την ευαισθησία και την αλληλεγγύη που έδειξαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.

Κοινωνικές Δομές Δήμου Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου