Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Διάνοιξη Φραγκοκλησιάς - Ερώτημα αναγνώστριας



Πότε θα δοθεί η οδός Φραγκοκλησιάς στην κυκλοφορία μας ρώτησε αναγνώστριά μας.

Απευθυνθήκαμε στην τεχνική υπηρεσία για ενημέρωση από τον επιβλέποντα μηχανικό (από την πλευρά του δήμου Χαλανδρίου) κο Μαρακομιχελάκη.

Το έργο έχει ολοκληρωθεί ως προς την οδοποιία αλλά εκκρεμεί ο ηλεκτροφωτισμός, η διαγράμμιση και ο έλεγχος από την περιφέρεια για να δοθεί στην κυκλοφορία.

Η εκτίμηση της τεχνικής υπηρεσίας είναι ότι αυτό θα γίνει σε περίπου ένα μήνα.

Από δική μας έρευνα πάντως - και χωρίς να έχουμε απόλυτα τσεκαρισμένη πληροφόρηση, αφού το θέμα είναι πολιτικό  - υπάρχει πρόβλημα ως προς το αν ο δρόμος θα ανοίξει όπως σχεδιάστηκε στις μελέτες του αλλά και κατασκευάστηκε με την ευθύνη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Χαλανδρίου που ήταν κύριος του έργου - ως δρόμος διπλής κατεύθυνσης - είσοδος Κηφισίας και έξοδος στην Πεντέλης και το αντίστροφο ή με την αλλάγή στον αρχικό σχεδιασμό που διεκδικεί ο δήμος Αμαρουσίου - ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΡΟΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΕΩΦΌΡΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (!!!!!) - κάτι που ο κος Πατούλης διεκδικεί από την προεκλογική περίοδο, όταν "εγκαινίασε" το έργο σε προεκλογική του εκδήλωση μερικές μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές.

(βλ. εδώ το ρεπορτάζ του ENYPOGRAFA.GR 

Θα παρακολουθήσουμε το θέμα γιατί είναι ΣΟΒΑΡΟ.

Και θα τοποθετηθούμε μόλις δούμε τι στην ευχή θα γίνει τελικά με το .... γιοφύρι της Άρτας που λέγεται Φραγκοκλησσάς. Ελπίζουμε να μην αναγκαστούμε να πάρουμε πίσω τα συγχαρητήρια που είχαμε δώσει στον Κουράση (μοναδικά αν θυμάμαι καλά) για την διάνοιξη του έργου.

Γιατί χωρίς κυκλοφορία προς την Κηφισίας δεν είναι μόνο άχρηστη για το Χαλάνδρι αλλά είναι και επιβαρυντική χωρίς λόγο.

Για να το δει ο νέος αντιδήμαρχος και μάλιστα κατά προτεραιότητα - πριν χυθεί το γάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου