Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ...



Έχει μεγάλο θράσος να μιλάει ...

Και έχουν μεγάλο θράσος να σιωπούν ...

Τι είπε πάλι ο θεός και μάλιστα κομπάζοντας;

Εμείς - λέει - αποζημίωσαμε ελεύθερους χώρους για την πόλη.

Μία πλατεία που είναι εκεί, πλατεία 30 χρόνια και που - παρά την πραγματική ταλαιπωρία των ιδιοκτητών (που είχαν πάρει πριν πολλά χρόνια μεταφορά συντελεστή που δεν την χρησιμοποίησαν και τους έμεινε στο χέρι) αλλά που δεν χανόταν η πλατεία για την πόλη,

Μία ιδιοκτησία μέσα στην ρεματιά (από τις δεκάδες πραγματικές ή πέτσινες που υπάρχουν μέσα στο ρέμα), που βεβαίως δεν μπορεί να κτισθεί όσο ισχύει το προεδρικό διάταγμα (που κάποιοι θέλουν λέει να το αναθεωρήσουν .... γιατί είναι παράνομο το θέατρο και θέλουν να το κάνουν νόμιμο).

Και το ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΥΡΤΕΣΗ!

Αυτός είναι ο Κουράσης!!!

Και θα μου πεις δεν δικαιούνταν αυτοί να αποζημιωθούν;

Αφού είχαν δικαστικές αποφάσεις, είχαν δίκιο, περιουσία τους είναι κλπ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ!

Τι θα έκανε δηλαδή το "κοινωφελές" ίδρυμα;
Κατάσχεση στον δήμο;
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;


Και το επιχείρημα του δικαίου των τριών ιδιοκτητών που αποζημιώθηκαν - άρα ιεραρχήθηκαν ως πρώτη προτεραιότητα - από τον Κουράση αναγνώστη μου, δεν είναι προφανώς υπέρτερο όλων των άλλων ιδιοκτητών δεσμευμένων ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΟΙΩΘΗΚΑΝ, άρα είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ως επιχείρημα.

Το συμφέρον της πόλης όμως, και των επομένων γενεών, εξυπηρετείται με το να ιεραρχήσει Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ και το δημοτικό συμβούλιο (αν είναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ και όχι διεκπεραιωτής ιδιωτικών υποθέσεων) ποιο δεσμευμένο ακίνητο ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ πρέπει να απαλλοτριωθεί ΜΕ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ  ΠΟΛΗΣ και ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ.

Αυτά βέβαια ήταν ψιλά γράμματα για τον Κουράση.
Ούτε τα αντιλαμβάνεται καν, γι' αυτό και τόσο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ είπε στο δημοτικό συμβούλιο "ΧΑΣΑΜΕ ΜΕΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΦΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΤΕΣΗ".

Επέλεξε να αποζημιώσει 3 ακίνητα ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, άφησε να φύγει το ακίνητο στην Χελμού (αντί να το αποζημιώσει και να πει στο "κοινωφελές" Κουρτέση και όλο του το σόι και τους φίλους του ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ, έχει η πόλη άλλες σοβαρές προτεραιότητες) και τώρα ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟ, υποδεικνύοντας του να απαλλοτριώσει χώρο για την καθαριότητα ...
Θεός!

Και όμως, μιλάμε μόνο εμείς.

Που δεν είμαστε Κουρασική Αριστερά ....και ας παρεξηγούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου