Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

"ΑΝΗΘΙΚΗ" ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Την πέσανε στον Ρούσσο ο ΣΚΑΗΣ, το ΣΤΑΡ και οι λοιποί συγγενείς για την διαδικασία επιλογής της ΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ θέσης του υπεύθυνου επικοινωνίας ανακατεύοντας βεβαίως και το θέμα του ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ της αξιολόγησης γιατί "θέλει η π ..... να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει".

Προκήρυξε - γιατί το προβλέπει ο υποκριτικός νόμος - την θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας του δήμου ο Ρούσσος, αυτή που είχε επί Αεικίνητου ο μεγάλος επικοινωνιολόγος Σταθόπουλος, μόνο στο διαδίκτυο, λέει και αφήνοντας μόνο τις νόμιμες προθεσμίες για την κατάθεση δικαιολογητικών, δεν έδωσε έτσι μια άνεση χρόνου δύο, τριών μηνών για να έρθουν πολλοί να γίνουν μετακλητοί συνεργάτες στο προσωπικό γραφείο του δημάρχου και δεν τηρείται έτσι η αξιοκρατία στην επιλογή του υπεύθυνου του γραφείου τύπου του δήμου.

Το νόμιμον δεν είναι και ηθικόν - λέει εδώ η τελεόρασις:

Πρόκειται πραγματικά περί αίσχους της νέας διοικήσεως  αναγνώστη μου, ειδικά σε μια θέση με την παράδοση αξιοκρατίας και διαφάνειας που έφτιαξε στην πόλη μας η κατοχή της - επί τετραετία - από κάτοχο διπλώματος ΟΠΤΙΚΟΥ χωρίς να ασχοληθεί ουδείς.

ΟΥ ΡΕ!

Και στα σοβαρά: Είναι δυνατόν μωρέ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ δήμαρχος να μην πάρει στο προσωπικό του γραφείο δικό του άνθρωπο για την σύνταξη των ανακοινώσεών και των δελτίων τύπου του;

Και να μην είναι αυτές οι θέσεις υπό την απόλυτη ΕΥΘΥΝΗ του δημάρχου;

Γι' αυτό σε αυτές τις ΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ θέσεις κατά την γνώμη μας ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ - φερετζές (εξυπνάδες του ΓΑΠ, opengov και τα μυαλά στα κάγκελα, ώστε να αναλαμβάνει ΑΠΟΛΥΤΑ ο κάθε δήμαχος (ή αιρετός) την ευθύνη της επιλογής του).

(Να και γιατί για ό,τι μας έκανε ο Οπτικόπουλος ΕΦΤΑΙΓΕ για εμάς ΜΟΝΟ ο Κουράσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου