Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

Όταν ο Σκαϊ ανακάλυψε το Χαλάνδρι
Η νέα δημοτική αρχή ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου την 1ηΣεπτεμβρίου.Η εκλογή των οργάνων της διοίκησης έγινε στις 8 του ίδιου μήνα. Εντελώς τυχαία (;) στις 16 Σεπτεμβρίου ο Σκάι αποφάσισε να κάνει ρεπορτάζ για τις παιδικές χαρές του δήμου.
Είμαστε οι τελευταίοι που θα υπερασπιστούμε τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης Κουράση. Πολύ περισσότερο, αφού για την κατάσταση των παιδικών χαρών είχαμε κάνει ειδική αναφορά σε προεκλογικό τεύχος της παράταξής μας.
Δεν μπορούμε όμως να μην επισημάνουμε τις απίστευτες ανακρίβειες του εν λόγω ρεπορτάζ, αφού έφθασε στο σημείο να βαφτίζει το προστατευτικό δάπεδο σε πλακόστρωτο (κατά τη συντονίστρια της εκπομπής θα έπρεπε να υπάρχει στη θέση του άμμος!) προκειμένου να αναδείξει την ανεπάρκεια της νέας δημοτικής αρχής. Η οποία –άκουσον άκουσον- έχοντας αναλάβει εδώ και οκτώ ημέρες τη διοίκηση του δήμου δεν απάντησε στα παράπονα των γονέων οι οποίοι κατά λέξη «δεν «βρήκαν καμία ανταπόκριση»
Για το συγκεκριμένο ραδιοσταθμό πιστεύουμε ότι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Φερέφωνο της τρόϊκας και της μνημονιακής πολιτικής στηρίζει μετά μανίας την κυβέρνηση και την πολιτική της. Έτσι δεν μας κάνει καμία εντύπωση ότι άργησε τουλάχιστον δεκαπέντε χρόνια να ανακαλύψει τα προβλήματα που έχει το Χαλάνδρι. Ούτε βέβαια ότι τα θυμήθηκε μόλις ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου μία αριστερή παράταξη. Δυστυχώς η νέα δημοτική αρχή χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσει μία πλήρη εικόνα της κατάστασης. Πολύ περισσότερο χρόνο χρειάζεται για να εφαρμόσει την πολιτική της. Σε κάθε περίπτωση όμως, σύντομα οι Χαλανδραίοι θα ενημερωθούν για τα πεπραγμένα των προηγούμενων διοικήσεων. Και τότε θα πάει «ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του». Συμπεριλαμβανομένου και του τόσο ευαίσθητου εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του εν λόγω καναλιού.
 http://www.stasi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου