Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Επέστρεψε σπίτι του ο Καραγκούνης



Και τυπικά επέστρεψε στο σπίτι του ο Γιώργος Καραγκούνης, καθώς αναλαμβάνει και επίσημα πόστο στην Εθνική ομάδα, δίπλα στον Κλαούντιο Ρανιέρι.
Η συμφωνία του «τυπάρα» με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, επικυρώθηκε από το ΔΣ της Ομοσπονδίας και πλέον ο 37χρονος επιστρέφει στη «γαλανόλευκη» ως μέλος του τεχνικού τιμ. Τις προσεχείς ημέρες θα γίνει και η παρουσίασή του.
Η απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ αναφέρει: Ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή για τη σύναψη διετούς συμβολαίου με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος θα αναλάβει πόστο στις Εθνικές Ομάδες. Ο ακριβής καθορισμός των αρμοδιοτήτων του Γιώργου Καραγκούνη, θα αποφασιστεί μετά τη συνάντηση που θα έχει ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών με τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Γιώργος Καραγκούνης θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΕΠΟ τις προσεχείς ημέρες σε ειδική εκδήλωση. Για την ημερομηνία, ώρα και τόπο διεξαγωγής της θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της σελίδας της Εθνικής μας στο facebook:
Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών, ο τεράστιος Γιώργος Καραγκούνης, είναι και πάλι μέλος της αγαπημένης μας ομάδας! Επί της ουσίας επέστρεψε στο σπίτι του καθώς σήμερα σφραγίστηκε η συμφωνία του με την Εθνική Ανδρών και ο «τυπάρας» θα αναλάβει πόστο δίπλα στον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Αύριο η πέμπτη στροφή

Με τρία παιχνίδια ξεκινάει η πέμπτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, στα Χανιά ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στις 16:00.
Στην Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος φιλοξενεί την Σκόντα Ξάνθη στις 18:15, ενώ στο Περιστέρι ο Ατρόμητος με τον Σα Πίντο να κάνει πρεμιέρα στον πάγκο του, φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε ένα κρας-τεστ ενόψει των κρίσιμων παιχνιδιών που έρχονται.
Την Κυριακή στις 16:00 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος την Νίκη Βόλου.
Στις 18:15 γίνονται τρία ματς με την Βέροια να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο τον Παναιτωλικό, τον Λεβαδειακό να αγωνίζεται απέναντι στην Κέρκυρα.
Στις 20:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, τέλος την Δευτέρα η Καλλονή στην Μυτιλήνη φιλοξενεί τον Πανθρακικό.

Σ. Χρυσικόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου