Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα που δημιούργησαν οι νεροποντές του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου

Με άμεση κινητοποίηση των εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου, του Δημοτικού Συμβουλίου και του δημάρχου Σίμου Ρούσσου αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα που δημιούργησαν οι νεροποντές του Σαββάτου.

Στον Συνοικισμό, για να αποφευχθούν τα περσινά φαινόμενα, επιτόπου βρέθηκαν ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι. Μετά από συνεννόηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραμέρο και με τον ανάδοχο του έργου, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο επίμαχο σημείο της οδού Σολωμού ερπυστριοφόρο σκαπτικό μηχάνημα ώστε να υπάρχει η δυνατότητα παρέμβασης στην κοίτη του ρέματος και απόφραξής του από φερτά υλικά που μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες μείωσης του παροχετευόμενου νερού.


Στο θέατρο της  Ρεματιάς είχε στηθεί από το πρωί ογκώδες, σύνθετο σκηνικό για την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Βάτραχοι».Το απόγευμα το θέατρο μετατράπηκε σε λίμνη και παραλίγο να καταστραφούν  τα κοστούμια των ηθοποιών όντας εκτεθειμένα. Χάρη στις επίπονες προσπάθειες των εργαζομένων της Δ/νσης Περιβάλλοντος, του Αετοπουλείου και του Εθνικού Θεάτρου τα νερά αποστραγγίστηκαν και τα κοστούμια ήταν στεγνά το επόμενο πρωί.

Η οδός Αναπαύσεως έγινε αδιάβατη σε τρία σημεία και μόνο μετά από τη στενή συνεργασία των εργαζομένων των Δήμων Χαλανδρίου και Βριλησσίων έγινε δυνατή η αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος ευχαριστεί τους εργαζομένους για την προθυμία και την αποφασιστικότητα που έδειξαν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν.

Ευχαριστεί επίσης τον δήμαρχο Βριλησσίων κ. Μανιατογιάννη, τον αντιδήμαρχο κ. Μαυραγάνη και τους εργαζομένους του Δήμου Βριλησσίων για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου